FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Zobna ščetka, ki nikoli ne potrebuje zobne paste

Zobna ščetkaŽe poznate zobno ščetko Ion5? Gre za ekološko zobno ščetko, ki je postala prava prodajna uspešnica naše ponudbe. Uspeh te zobne ščetke ni presenetljiv, saj popolnoma odstrani zobni kamen, prav tako pa tudi vse zobne obloge. Obenem prepeči krvavenje dlesni in pozdravi celo majave zobe. Zobna ščetka Ion5 poleg tega učinkovito zmanjšuje obloge in uničuje bakterije, ter na naraven način pripomore k zdravim dlesnim. Odlično se obnese v borbi proti nezaželenemu zadahu, saj deluje antibakterijsko in doseže tudi težko dostopna mesta, njen antibakterijski učinek pa se nadaljuje še po koncu umivanja. Z  uporabo te zobne ščetke ostanejo vaša usta sveža in čista dlje časa, nevarnost zobnega kamna  in kariesa pa se bistveno zmanjša.

 

Tudi zobne ščetke za otroke

Zobna ščetka za otroke

Omenjena zobna ščetka je sicer primerna za vse starosti od prvega leta naprej, zato boste v naši ponudbi našli tudi zobno ščetko za prve zobke vašega malčka. Prepričani smo, da vas bo ta naravna zobna ščetka, ki je hkrati tudi mehka zobna ščetka, hitro prepričala, zato jo boste želeli imeti v svoji kopalniški omarici čim prej. Zobne ščetke za otroke morajo namreč biti kakovostne, učinkovite in ekološke, zato bodo brez najmanjšega dvoma prava izbira in modra odločitev. Naj omenimo, da je ionizirana zobna ščetka Ion5 primerna tudi za vse tiste, ki imajo občutljive zobe in dlesni, saj pri čiščenju zobne ščetke ni potrebno močno pritiskati na zobe. Zobna ščetka Ion5 je zasnovana na ekološkem pristopu in je izjemno primerna tudi za homeopatsko zdravljenje brez uporabe zobne paste, ustrezna pa je tudi otroke in živali, saj je glava ščetine relativno majhna. Povedano drugače: v naši ponudbi so vam na voljo tudi zobne ščetke za otroke. Najmlajši vam bodo, seveda če se boste odločili za nakup zobnih ščetk za otroke, zagotovo hvaležni.

 

Zobna ščetka, ki jo uporabljamo dvakrat dlje kot navadno

Ker ne uporablja elektrike ali baterij, je tudi v skrbi za zdravo okolje ionska zobna ščetka Ion5 prava izbira, cena pa še dodatno zniža ob dejstvu, da jo lahko uporabljamo dvakrat dlje časa kot navadno zobno ščetko. Prepričajte se o učinkovitosti ekološke zobne ščetke Ion5 in se tudi vi pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom. Izbirate lahko med rdečo, vijolično, belo, modro in črno barvo zobne ščetke. Če te zobne ščetke še nimate, vam jo priporočamo, vaši  zobje vam bodo zagotovo hvaležni.