FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Ščetka za odstranjevanje zobnega kamna ION5

Ščetka za odstranjevanje zobnega kamna: naravno odstranjevanje doma – najboljša ščetka za zobni kamen

Zobni kamen – naravno odstranjevanje zobnega kamna ni več nemogoče, kajti v podjetju Eko Tehnologija d. o. o. vam ponujamo najboljšo zobno ščetko za odstranjevanje zobnega kamna kar od doma. Če ste do sedaj zapravljali denar za čiščenje zobnega kamna pri zobozdravniku in se spraševali, s čim odstraniti nadležen zobni kamen, ki se nabira na vaših zobeh, sedaj to ni več potrebno. V podjetju Eko tehnologija d. o. o. iz Maribora se ukvarjamo s prodajo izdelkov najnovejše ekološke tehnologije. Med izdelki boste, poleg zobne ščetke za naravno odstranjevanje zobnega kamna, našli tudi naslednje izdelke: Eko hišni čistilci, Eko Pranje in Eko Professional naprave za pranje perila, Eko kuhinja & kopalnica naprave za pomivanje posode in tuširanje ter Rainbow sesalnike. Sedež našega podjetja je v Mariboru, vendar lahko preko naše spletne trgovine kupite kakovostne izdelke ne glede na to, od kod ste. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ogledate naše izdelke, med drugim tudi pripomoček za zobni kamen oziroma njegovo naravno odstranjevanje. Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte info@ekotehnologija.si, nas pokličete na telefonsko številko 08 20 52 050 ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

S čim odstraniti zobni kamen? Revolucija na področju ustne higiene!

Zobni kamen je nadležna nadloga, s katero se vam ni več treba boriti. Predstavljamo vam revolucijo na področju ustne higiene – ekološko ščetko za odstranjevanje zobnega kamna. Gre za izjemno kakovosten pripomoček, ki bo poskrbel za naravno odstranjevanje zobnega kamna, prav tako pa lahko z njim uspešno odstranite vse zobne obloge. Z redno uporabo boste preprečili krvavenje dlesni, pozdravili majave zobe itd. Če ste torej tudi ved med tistimi, ki se sprašujete, s čim odstraniti zobni kamen naravno, potem ste na pravem mestu. Pri nas lahko po ugodni ceni kupite odlično zobno ščetko, s katero boste poskrbeli za naravno odstranjevanje zobnega kamna kar od doma. Ni vam več potrebno hoditi k zobozdravniku, da bi vam odstranil zobni kamen. Za to lahko poskrbite sami kar doma. Ekološka ščetka za odstranjevanje zobnega kamna učinkovito zmanjšuje obloge in uničuje bakterije, naravno odstrani zobni kamen in na naraven način pripomore k zdravim dlesnim. Z njeno uporabo bodo vaša usta ostala sveža in čista dalj časa, nevarnost zobnega kamna in kariesa pa se bo bistveno zmanjšala. Od doma lahko poskrbite za ustrezno ustno higieno in naravno odstranjevanje zobnega kamna, prav tako pa se eko zobna ščetka odlično obnese v borbi proti slabemu zadahu, saj deluje antibakterijsko in doseže tudi najbolj težko dostopna mesta.

naravno odstranjevanje zobnega kamna s ščetko ION5

Zdravje ust in zob se začne doma – najboljša zobna ščetka za odstranjevanje zobnega kamna

Sedaj veste, s čim lahko naravno odstranite zobni kamen od doma in poskrbite za zdrave in lepe zobe. Dovolite, da vam predstavimo revolucionarno zobno ščetko, ki je primerna tudi za otroke od prvega leta starosti dalje. Ionizirana zobna ščetka ION5 je primerna za vse, ki imate občutljive zobe in dlesni, saj vam pri ščetkanju ne bo potrebno močno pritiskati na zobe. Ker je zasnovana na ekološkem principu, je primerna tudi za homeopatsko zdravljenje brez uporabe zobne paste. Za svoje delovanje omenjena ščetka ne uporablja elektrike ali baterij, zato je to tudi okolju prijazna ščetka. Če želite poskrbeti za ustrezno zdravje ust in zob ter za naravno odstranjevanje zobnega kamna, ne spreglejte naše ponudbe.

Kako deluje ščetka za naravno odstranjevanje zobnega kamna od doma?

Ionska zobna ščetka deluje na podlagi polaritete. To je fizikalni proces, pri katerem ima vsak element v naravi pozitiven ali negativen naboj, pri čemer se elementa z enako polariteto odbijata, z različno pa privlačita. Pri uporabi ionske ščetke se sklene krog, zaradi katerega zob začasno spremeni svojo polariteto iz negativne v pozitivno, zobna obloga in zobni kamen pa se zaradi enake polaritete odlepita od zoba. Delovanje je torej popolnoma naravno. Za ščetkanje in naravno odstranjevanje zobnega kamna ne potrebujete nobene posebne paste, zadostuje le voda.

Inovativen način umivanja zob in odstranjevanja zobnega kamna

V podjetju Eko Tehnologija d. o. o. iz Maribora vam za odstranjevanje zobnega kamna ponujamo ugodno ceno za nakup najboljšega pripomočka za umivanje zob. Prednosti omenjene zobne ščetke so številne: naravno odstranjuje zobni kamen, zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije, pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, pomaga pri slabem zadahu in krvavečih dlesnih, očisti tudi najbolj trdovratne zobne madeže, odstrani zobne obloge tudi na zelo težko dostopnih mestih itd. Zobni kamen in zobne obloge lahko sedaj naravno odstranite na inovativen način, brez zobne paste.

Najboljša cena za odstranjevanje zobnega kamna

Če ste do sedaj po nepotrebnem zapravljali za odstranjevanje zobnega kamna, sedaj to ni več potrebno. Poskrbite za zdrave zobe in zobni kamen kar od doma, na naraven način. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z zobno ščetko za naravno odstranjevanje zobnega kamna ali ne veste, s čim odstraniti zobni kamen, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo posredovali vse informacije o ionski zobni ščetki.