FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Poslovnim uporabnikom omogočamo:

Individualni pristop
Prepričani smo, da je temelj dobrega poslovnega odnosa profesionalni osebni pristop. Zato imajo kupci, ki z nami želijo sodelovati dolgoročno, pri nas na voljo svojega referenta.

 

Ponudbo po meri kupca glede na velikost podjetja
Izbirate lahko med široko in ugodno ponudbo na spletni strani, v primeru večjih količin, razpisov in drugih posebnih ponudb pa nam lahko pišete na info@ekotehnologija.si in z veseljem vam bomo pomagali ter pripravili ponudbo po vaši meri.

 

Možnost odloga plačila za redne kupce
Odloženo plačilo se odobri rednim in dolgoročnim kupcem. Vsaka vloga se obravnava posamično.

 

Dostavo naročila na sedež podjetja ali drug izbrani naslov
Za spletna naročila nad 50€ je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije ,ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi.

 


Oddaja naročila z računom na podjetje

Nakupovanje za poslovne uporabnike je preprosto:
1. Uporabite lahko svoje uporabniško ime in geslo in artikle dodate v košarico. Če nakupujete prvič, opravite registracijo.
2. V drugem koraku ' Izberi naslov' izberete ali dodate željen naslov za dostavo. Na tem koraku prav tako izberete ali dodate naslov za račun, kamor pazljivo vpišite pravilne podatke vašega podjetja, v kolikor imena in priimka ne želite na računu, vpišite znake (_ _ _ ali . . .). (Vnos naziva je omejen na 40 znakov.) Naknadna sprememba podatkov na računu ni mogoča!
3. V drugem koraku lahko vpišete tudi številko vaše naročilnice v kolikor potrebujete ta podatek na izdani dobavnici in računu (število znakov je omejeno).
4. Na naslednjem koraku lahko izbirate med različnimi načini dostave in plačila. V kolikor ste z nami dogovorjeni za odloženo plačilo, izberite plačilo preko spletne banke, številko vašega naročila in naročilnico pa nam pošljite na info@ekotehnologija.si.V primeru odloženega plačila osebni prevzem na naših prevzemnih mestih ni možen.
5. Še enkrat preverite pravilnost podatkov in oddajte naročilo.