FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Otroška zobna ščetka, ki skrbi da mlečni zobki ostanejo varni

Otroška zobna ščetka, ki skrbi da mlečni zobki ostanejo varni pred zobnim kamnom in kariesom je zelo pomembna. Otroška zobna ščetka mora biti v prvi vrsti varna za umivanje mlečnih zobkov, saj so tako mlečni zobki kot dlesni otrok zelo občutljivi. Otroci imajo radi umivanje mlečnih zobk, pogosto pa jim razpoloženje za umivanje mlečnih zobk upade zaradi pekočih zobnih past ali neprimerne otroške ščetke.

Skrb za otroške mlečne zobke je pomembna, saj se na tak način otroci naučijo rednega pranja svojih mlečnih zobk in lahko verjamete, da vam bodo v življenju zaradi te naučene nege še kako hvaležni.

odstranjevanje kariesa pri mlečnih zobkih

ECO ION5 odrasla in otroška zobna ščetka za čiste in zdrave zobe in zobke

ECO ION5 je ionska zobna ščetka, ki je, tako kot za otroke in njihove mlečne zobke, primerna tudi za odrasle. ECO ION5 ščetko ljubijo tako odrasli, kot otroci, saj postane nega pri odraslih in nega mlečnih zobk pri naših najmlajših vsakodnevno veselje zaradi učinkovite nege in čistega občutka v ustih še dolgo časa po umivanju mlečnih zobk. ECO ionska ščetka ION 5 zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje odraslih in mlečnih zobkov pri otrocih z uporabo napredne ionizirajoče tehnologije, katera bo navdušila tako odrasle, kot otroke.

Prednosti, ki jih ima ECO ION5

Prednost ECO ionske zobne ščetke ION5 je ta, da so ščetine zobne ščetke mehke in zaobljene in ne rezane, kot so ostale ščetine zobnih ščetk, zato ne poškodujejo sklenine pri odraslih ali otrocih. Sklenina otroških mlečnih zobkov je še posebej občutljiva, zato je ECO ION5 naravnost idealna za umivanje otroških mlečnih zobk in dlesni ter zaščito pred nastajanjem zobnega kamna in kariesa na mlečnih zobkih. Druga prednost ECO ION5 je ta, da je trajna. Menjati je potrebno le nastavek oz. glavo zobne ščetke ION5.


Še ena prednost, ki jo ima ECO ionska odrasla in otroška zobna ščetka ION5 pri svojem delovanju: prednost je ta, da lahko tako z odraslih, kot mlečnih zobkov odstrani kamen iz najbolj nedostopnih mest, ki jih odrasli in otroci ne morejo doseči z nobeno drugo zobno ščetko. Z ionskem delovanjem lahko poleg odlične čistoče v ustih dosežemo tudi naravno odstranitev zobnega kamna pri odraslih in otroških mlečnih zobkih brez bolečin, zobje pa postanejo bolj beli in odpornejši na nastajanje kariesa ter preprečujejo nastanek oblog.

Uporaba in vsestranskost ECO ION5

ECO ionska odrasla in otroška zobna ščetka ION5 je namenjena tako odraslim kot otrokom za nego mlečnih zobk, saj je glava ščetke relativno majhna. ECO ionska zobna ščetka ION5 je uporabna za ščetkanje mlečnih zob pri otrocih od starosti 1 leta naprej. Odrasli in otroci bodo z uporabo odrasle oz otroške zobne ščetke ION5 zaščitili svoje sebe pred nastajanjem kariesa in zobnega kamna pri otrocih in odraslih. ECO ionska zobna ščetka ION5 je idealna za uporabo doma, za kampiranje ali potovanje, saj ne potrebuje elektrike ali baterij. ECO ionska odrasla in otroška zobna ščetka ION5 je ekološka saj zmanjšuje porabo vode.

Otroška zobna ščetka ION5

Zdravljenje in preventiva z ECO ionsko zobno ščetko ION5

ECO ionska odrasla in otroška zobna ščetka ION5 in njeni preventivni oz zdravstveni učinki:

 • je idealna za homeopatsko zdravljenje, katero poteka brez uporabe paste,
 • zmanjšuje zobni kamen, zavira karies in uničuje razvoj ustnih bakterij pri odraslih,
 • varuje otroške mlečne zobke pred zobnimi kamnom in kariesom,
 • pomaga zdraviti dlesni in pomaga pri krvavečih desnih na naraven način,
 • ne obrablja zob in dlesni, saj pritisk z zobno ščetko ni potreben,
 • skrbi za daljši obstoj čistoče in ohranja svežino v ustih,
 • ionsko delovanje ECO ionske zobne ščetka ION5 je naravno antibakterijsko,
 • antibakterijski učinek umivanja odraslih in mlečnih zobk se nadaljuje tudi po umivanju z zobno ščetko,
 • očisti trdovratne zobne madeže pri odraslih,
 • odstranjuje zobni kamen pri odraslih in otroških mlečnih zobkih, tudi na težko dostopnih mestih,
 • uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje tveganje za nastanek zobnega kariesa pri otrocih in odraslih.

Način uporabe ECO ION5

Z ECO ION5 ne potrebujemo zobne paste, zato bodo otroci z veseljem ščetkali svoje mlečne zobke in se ne bodo upirali umivanju zaradi pekočih zobnih past. ECO ION5 zagotavlja popolno zaščito in čistočo odraslih in mlečnih zobk z nežnim ščetkanjem odraslih in mlečnih zobk. Nežno ščetkanje z ionsko ECO ION5 odraslo ali otroško ščetko je vse, kar je potrebno, da so odrasli in otroški mlečni zobki zaščiteni pred kariesom in oblogami.

Barvni odtenki otroške zobne ščetke in barvni odtenki odrasle zobne ščetke

Vsaka družina, še posebaj družina z majhnimi otroci ima posebno veselje in zabavo, ko se izbira barva otroških zobnih ščetk za čiščenje mlečnih zobk. ECO ionska otroška zobna ščetka je na voljo v 5 barvah: bela, rdeča, vijolična, modra in črna. ECO ionska odrasla zobna ščetka pa je na voljo barvah, ki ostanejo na voljo po izboru otrok svojih otroških ščetk ECO ION5. Vsaka ECO ionska zobna ščetka ION5 je pakirana v lepi embalaži in ima priložena dva nastavka ščetke in potovalno embalažo.