FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Zakaj izbrati ionsko zobno ščetko Ion5?

ECO IONSKA ZOBNA ŠČETKA ION5 prekaša vse drage zobne ščetke za 160,00 eur in več ter posebne specializirane zobne paste! Potrebujete samo ECO ionsko zobno ščetko ION5 in vodo, saj ščetka deluje na podlagi IONOV!

POSEBNOST delovanja ECO ionske zobne ščetke ION5 je, da lahko zobne obloge odstranite tudi iz najbolj nedostopnih mest, ki jih ne morete doseči z nobeno drugo ščetko. Učinek je opazen že po nekaj dneh. 

BEGIE ZŠ

Povratne informacije uporabnikov potrjujejo, da so ozdravili tudi krvavenje dlesni in majavost zob, zato se ECO ionska zobna ščetka ION5 posebej priporoča tudi za osebe s paradontozo in drugimi težavami z zobmi in dlesni.

Prednosti ECO ionske zobne ščetke ION5 je, da pomaga pri slabem zadahu, ionsko delovanje je naravno in antibakterijsko, očisti zobni kamen, je ekološka in ne potrebuje elektrike ali baterij, primerna je tudi za otroke od 1 leta naprej.

VIOLA

POSEBNOST ECO ionske zobne ščetke ION5 je, da so ščetine mehke, kar pa je najbolj pomembno niso rezane, temveč so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni.