FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Top zobna ščetka Ion5

PRODAJNI HIT ZOBNE ŠČETKE ION5

Zakaj kupiti ekološko zobno ščetko Ion5?

Popolnoma odstrani zobni kamen, odstrani vse obloge, prepeči krvavenje dlesni, pozdravi majave zobe ...

Primerna za vse starosti od 1 leta naprej.

top zobna ščetka

Ekološka zobna ščetka Ion5 učinkovito zmanjšuje obloge in uničuje bakterije, ter na naraven način pripomore k zdravim dlesnim.

Odlično se obnese v borbi proti nezaželenemu zadahu, saj deluje antibakterijsko in doseže tudi težko dostopna mesta, njen antibakterijski učinek pa se nadaljuje še po koncu umivanja. 

Z njeno uporabo ostanejo vaša usta sveža in čista dlje časa, nevarnost zobnega kamna  in kariesa se bistveno zmanjša.

Ionizirana zobna ščetka Ion5 je tudi primerna za vse tiste, ki imajo občutljive zobe in dlesni, saj pri čiščenju ščetke ni potrebno močno pritiskati na zobe. Ščetka za odstranjevanje zobnega kamna Ion5 je zasnovana na ekološkem pristopu in je izjemno primerna tudi za homeopatsko zdravljenje BREZ UPORABE ZOBNE PASTE, ustrezna pa je tudi OTROKE in ŽIVALI, saj je glava ščetine relativno majhna.

Ker ne uporablja elektrike ali baterij, je tudi v skrbi za zdravo okolje ionska zobna ščetka Ion5 prava izbira, cena pa še dodatno zniža ob dejstvu, da jo lahko uporabljamo 2 x dlje časa kot navadno zobno ščetko.

Prepričajte se o učinkovitosti ekološke zobne ščetke Ion5 in se tudi vi pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom. Izbirate lahko med rdečo, vijolično, belo, modro in črno barvo ščetke.

Še je nimate, priporočamo vam jo in vaši zobje vam bodo hvaležni.