FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Pohodniki in ustna higiena v gorah

Slovenija kot alpska dežela ponuja odlične naravne pogoje za hojo in pohodništvo. Hodimo lahko v vseh letnih časih. Za pohodništvo bi lahko rekli, da je najpogostejša oblika aktivnih počitnic.

Poznamo veliko pohodnikov, ki si med tednom utrgajo čas za skok na svoj priljubljen vrh ali konec tedna opravijo daljšo turo. V vsakem primeru morajo biti pohodniki opremljeni z vso gorsko opremo. 

Zraven sodi tudi zobna ščetka, saj je ustna higiena tudi pomembna za zdravje vaših zob. Kot vsak pohodnik vzame zraven zobno ščetko in zobno pasto ter seveda tudi več vode, ker je potrebno tudi veliko med samim pohodom piti, da ne pride do dehidracije. Problem lahko nastane, če si želimo temeljito oprati zobe, potrebujemo veliko vode, ki v gorah mora biti ustekelničena, saj ni primerno piti vode, ki ni oporečna, ker lahko pride do prebavnih motenj. 

Če se v gore odpravite za nekaj dni, je dobro, da imate zraven ECO zobno ščetko Ion5, saj ne potrebujete zobne paste, temveč samo malo vode ali pa samo slino in si operete vaše zobe. Sliši se neverjetno, vendar je res, z našo ECO zobno ščetko Ion5 ne potrebujete vode in ne zobne paste, dovolj je samo slina in poskrbeli boste za ustno higieno vaših zob, voda pa vam bo ostala za prijetno osvežitev. 

Komplet vsebuje držalo ECO zobne ščetke Ion5 in dva nastavka z mehkimi in zaobljenimi ščetinami, da si ne poškodujete zobne sklenine in dlesni ter lepo lično potovalno embalažo.

 planina