FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Peremo in čistimo ekološko - z ozonom

Ozon lahko poimenjujemo tudki aktivni kisik. V naravi nastaja na dva načina: pod vplivom svetlobnega UV sevanja na kisik in pri atmosferskih razelektritvah - strehah. 

Ozon je nestabilen in hitro razgradljiv, zato ga ni možno shranjevati in transportirati. Za uporabo v tehnološke namene ga zato generiramo na licu mesta z našimi napravami ECO PRANJE, ECO PROFESIONAL ali ECO KUHINJA & KOPALNICA.

Ozon se v vodi raztaplja. V vodi raztopljen ozon nima sekundarnega učinka na onesnaževanje okolja, saj razpade že v 15 - 20 minutah. Uporaba ozona ne povzroča nastanka drugih odpadnih snovi ali kemikalij, kot se to dogaja ob uporabi klorida in ostalih kemičnih dezinfekcijskih sredstev. 

perilo

 

Ozon predstavlja POPOLNO DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO, ki ima 200 krat močnejši in 3.000 krat hitrejši dezinfekcijski učinek kot klor. Ozon ima poleg lasnosti beljenja tudi ANTIBAKTERIJSKI, ANTIVIRUSTNI in ANTIGLIVIČNI učinek, zato industrija uporablja ozon v tehnološke namene že desetletja na različnih področjih in sicer je najbolj učinkovit pri PRANJU in NEGI PERILA (domovi starejših občanov, bolnišnice, pralnice, čistilnice, šole, vrtci, restervacije, gostilne, frizerji, spa centri ...), pri odstranjevanju pesticidov iz sadja in zelenjave pred predelavo, čiščenje v prostorih velikih kuhinj (domovi starejših občanov, bolnišnice, hoteli, restervacije, gostilne ...).

Začnite prati in čistiti ekološko z napravami ECO PRANJE, ECO PROFESIONAL ali ECO KUHINJA & KOPALNICA!