FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Ekološko in ekonomično pranje perila

EKOLOŠKO IN EKONOMIČNO PRANJE PERILA!

V tempu, kot ga živimo, smo navajeni med umazano perilo metati tudi oblačila, ki smo jih nosili le enkrat, pa čeprav niso vidno umazana.

Ob tem se ne zavedamo, da pri vsakem pranju z uporabo agresivnih sintetičnih detergentov uničujemo tako okolje, kakor tudi vplivamo na naše zdravje.

Prav zaradi varovanja okolja in našega zdravja lahko z uporabo naprave ECO PRANJE operemo perilo na način, ki je prijazen do okolja in našega zdravja.

TOP PREDNOSTI NAPRAVE ECO PRANJE:
  • uporaba pralnih detergentov in sintetičnih kemikalij ni več potrebna,
  • peremo samo z mrzlo vodo do 30 stopinj celzija,
  • velik prihranek pri elektriki,
  • oblačila so čista, mehka in nevtralnega vonja,
  • prihranek na leto do 1.000 eur.

 

eco pranje

KAKO DELUJE NAPRAVA ECO PRANJE?
 

ECO PRANJE je naprava priključena na pralni stroj za pranje perila - je okolju prijazna in namenjena za uporabo pralnih strojev do 9 kg. Je presenetljiv in učinkovit način za pranje perila v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo in delovanje aktivne metode kisika. 

Magnetizer uporablja predfilter za pranje in tako spremeni molekularno strukturo vode. S tem ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, razgradi umazanijo in razkuži perilo. Rezultat pranja in sterilizacije z aktivnim kisikom so zelo dobri, predvsem pri otroških oblačilih, spodnjem perilu, posteljnini, brisačah in vsemi vrstami oblačil.

ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6% mikrobov in bakterij brez

škodljivih učinkov na zdravje.