FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Drugačen pristop k ustni higieni Ion5

Če imate težave z zobmi ter zobno sklenino je dobro spremeniti vašo ustno higieno in pripomočke, tako da vam služijo maksimalno v vašo korist. 

Ionska zobna ščetka ION5 deluje na podlagi polaritete. Gre za fizikalni proces, pri katerem ima vsak element v naravi pozitiven ali negativen naboj, pri čemer se elementa z enako polariteto odbijata, z različno pa privlačita. Ob uporabi ionske zobne ščetke ION5 se sklene krog, zaradi katerega zob začasno spremeni svojo polariteto iz negativne v pozitivno, zobna obloga pa se zaradi enake polaritete odlepi od zoba. Glava ščetke v procesu dobi negativen naboj in se zato nabite obloge in ostanki hrane primejo na zobno ščetko ION5.

lep otroški nasmeh

Ne potrebujete več odstranjevanja kamna ali kakšne posebne zobne paste. Potrebujete samo ionsko zobno ščetko ION5 in vodo.

Posebnost delovanja ION5 zobne ščetke je, da lahko zobne obloge odstranite tudi iz najbolj nedostopnih mest, ki jih ne morete doseči z nobeno drugo ščetko. Učinek je opazen že po nekaj dneh. Povratne informacije uporabnikov potrjujejo, da so ozdravili celo krvavenje iz dlesni in majavost zob, zato je ionska zobna ščetka ION5 posebej priporočljiva za osebe s paradontozo in drugimi težavami z zobmi in dlesni.

Nastavek zobne ščetke ION5 se uporablja do cca. 8 mesecev ali še dlje, potem je potrebno zamenjati samo nastavek ščetine in že lahko naprej ščetkamo.

nasmeh zobje

S to ionsko zobno ščetko ION5 ne potrebujemo pritiska na zob, potrebno je samo božanje zob in zobje bodo lepi ter zdravi.