FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

IONSKI ČISTILEC ZRAKA

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

ECO 2103-IONSKI ČISTILEC

Cena: 119,90 €

Šifra izdelka: ECO-2103

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Ionski čistilec zraka ECO2103 bo poskrbel za kakovost zraka, ki ga dihate! Smog oz.dim, prah, alergeni in virusi onesnažujejo naše bivalno okolje, zato želimo količino le-teh zmanjšati v zraku, ki ga dihamo. Na srečo lahko večino teh onesnaževalcev odstranimo z uporabo ionskega čistilca zraka ECO2103. Primeren je za vse tiste, kateri želite čist zrak v svojih domovih. Očisti prostor do 40 m2.

Podjetje s 25 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka in ionizatorji, tako velja tudi za IONSKI ČISTILEC ZRAKA ECO2103.

Ionski čistilec zraka ECO2103 z vgrajenim ionizatorjem omogoča zahvaljujoč HEPA filtru, da pride zrak iz naprave čist. Čist zrak v prostoru je pomemben, saj vpliva na naše zdravje. Z ionskim čistilcem zraka ECO2103 boste lahko rešili težave, kot so razpokane ustnice, glavoboli, razdražena sluznica, nespečnost, alergije na senen nahod, viroze in bakterije v zraku. Primeren je tudi za okolje v katerem bivajo otroci. 

čistilec zraka

HEPA filter vsebuje aktivno oglje, zato odstrani škodljive pline in kemikalije iz zraka, med drugimi formaldehid in hlapne organske spojine, prav tako pa se spopada z neprijetnimi vonjavami. HEPA filter ustavi do 99,97% delcev večjih od 2 mikrona. Omembe vredno pa je tudi dejstvo, da ionizator učinkovito nasprotuje razvoju bakterij, virusov in gliv. Idealen je še posebej za tiste, ki trpijo za alergijami in respiratornimi problemi. 

Ionski čistilec zraka ECO2103 je prenosni, tako, da ga lahko uporabljamo kjerkoli v zaprtem prostoru. Zraven je priložen USB kablej, tako da ga lahko polnimo kjerkoli in ima zato nizko porabo energije.

Ionski čistilec zraka ECO2103 ima možnost tudi funkcije difuzorja z aromoterapijo eteričnih olj. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z eteričnimi olji. Aromatični čistilec zraka ima ključno vlogo, da uravnava zdrav in prijeten zrak v sobi. Prostori, v katerih bivamo pogosto postanejo suhi, zato je čiščenje zraka ključno za bolj zdravo bivanje. 

Posebno uporaben je v času, ko razsajajo sezonske alergije, saj naredi zrak bolj prijeten in čist alergikom. Za vse ostale je tudi zelo uporaben, saj suh in umazan zrak oslabi prenos kisika v ožilje. Zaradi tega se lahko pogosto počutimo utrujene ali se težko zberemo. Tako lahko rečemo, da je ionski čistilec zraka ECO2103 zelo primeren za ljudi z astmo in alergijami na seneni nahod. Seneni nahod nas spremlja skozi vse letne čase, najbolj se pozna v času pomladi. Ste alergični na cvetenje leske, breze, vrbe, bukve, javorja, hrasta, travniških rastlin (trave, timjana), pelina in trstike. 

Učinkovitost ionizatorja pri odpravi alergij

Negativni ioni iz zraka odstranjujejo alergijske delce. Ko ionizator odda negativne ione v zrak, se le-ti vežejo na vse alergene (cvetni prah, plesni, prah ...) in ostale delce v zraku. Ti delci v procesu postanejo dovolj težki, da jih gravitacija potegne na tla, namesto da ostanejo v zraku, kjer jih potem vdihavamo. Ionizator deluje dovolj hitro, da sproti pobira in na tla odlaga še najmanjše delce, ki pridejo v prostor preko cirkulacije zraka. S tem ostane prostor očiščen vseh zračnih alergenov, še posebej cvetni prah.

Učinkovitost ionizatorja v času kurilne sezone

V čas kurilne sezone veliko strokovnjakov priporoča ravno v tem obdobju uporabo čistilcev zraka. V kolikor je za vas pomembno prijetno bivanje v zaprtih prostorih vam priporočamo naš ionski čistilec zraka ECO2103, ki je tih, varen in učinkovit ter primeren za uporabo doma ali v službi.

difuzor

Delovanje ionizatorja zraka ECO2103

Deluje na dva načina in sicer:

  • ob prvem pritisku na gumb vključite delovanje naprave z nežno modro osvetlitvijo, katera je tudi najboljša izbira za uporabo v spalnici med spanjem.
  • ob drugem pritisku na gumb pritisnite za stanje mirovanja, na pol se izklopi modra lučka in po 8 urah uporabe se samodejno izklopi.
  • v primeru, da želite izključiti napravo prej, pritisnete še en krat na gumb. 

 

Od ionizatorja zraka ECO2103 lahko pričakujete:

 - prepreči nastanek virusnih obolenj in gripe,

 - zmanjšane učinke stresa in tesnobe,

 - zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,

 - občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,

 - uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,

 - izboljšanje koncentracije,

 - zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst.

Zadihajmo svež zrak, ki nam ga omogoči IONSKI ČISTILEC ZRAKA ECO2103 s svojim tihim in učinkovitim delovanjem!

ionizator

 

 

Napetost DC5V
Največja moč 2W
Izhod negativnega iona 5 milijonov pcs/m3
Dimenzija izdelka 12,5 cm x 19,4 cm
Vir energija USB

 

Ostali tehnični podatki:

- garancija: 1 leto,

- certifikati: CE, Rohs, FCC

- prostor: cca. 40m2,

- barva: bela,

- funkcija: možnost difuzorja,

- material: ABS,

- teža: 500 g

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

 

Povezani izdelki