FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

IONSKI ČISTILEC

Kategorija: Ekološki izdelki - Ionizatorji in čistilci zraka

ECO 2103-IONSKI ČISTILEC

Cena: 119,90 €

Spletna cena: 95,92 €

Prihranki: 23,98€ (20%)

Šifra izdelka: ECO-2103

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Ionizator in čistilec zraka ECO2103 bo poskrbel za kakovost zraka, ki ga dihate! Smog oz.dim, prah, alergeni in virusi onesnažujejo naše bivalno okolje, zato želimo količino le-teh zmanjšati v zraku, ki ga dihamo. Na srečo lahko večino teh onesnaževalcev odstranimo z uporabo ionizatorja in čistilca zraka ECO2103. Primeren je za vse tiste, kateri želite čist zrak v svojih domovih.

Čistilec zraka ECO2103 z vgrajenim ionizatorjem omogoča zahvaljujoč HEPA filtru, da pride zrak iz naprave čist. Čist zrak v prostoru je pomemben, saj vpliva na naše zdravje. Z ionizatorjem in čistilcem zraka boste lahko rešili težave, kot so razpokane ustnice, glavoboli, razdražena sluznica ali nespečnost. Primeren je tudi za okolje v katerem bivajo otroci. 

čistilec zraka

HEPA filter vsebuje aktivno oglje, zato odstrani škodljive pline in kemikalije iz zraka, med drugimi formaldehid in hlapne organske spojine, prav tako pa se spopada z neprijetnimi vonjavami. HEPA filter ustavi do 99,97% delcev večjih od 2 mikrona. Omembe vredno pa je tudi dejstvo, da ionizator učinkovito nasprotuje razvoju bakterij, virusov in gliv. Idealen je še posebej za tiste, ki trpijo za alergijami in respiratornimi problemi. 

Ionizator in čistilec zraka ECO2103 je prenosni, tako, da ga lahko uporabljamo kjerkoli v zaprtem prostoru. Zraven je priložen USB kablej, tako da ga lahko polnimo kjerkoli in ima zato nizko porabo energije.

Ionizator in čistilec zraka ECO2103 ima možnost tudi funkcije difuzorja z aromoterapijo eteričnih olj. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z eteričnimi olji. 

Aromatični čistilec zraka ima ključno vlogo, da uravnava zdrav in prijeten zrak v sobi. Prostori, v katerih bivamo pogosto postanejo suhi, zato je čiščenje zraka ključno za bolj zdravo bivanje. Posebno uporaben je v času, ko razsajajo sezonske alergije, saj naredi zrak bolj prijeten in čist alergikom. Za vse ostale je tudi zelo uporaben, saj suh in umazan zrak oslabi prenos kisika v ožilje. Zaradi tega se lahko pogosto počutimo utrujene ali se težko zberemo.

V čas kurilne sezone veliko strokovnjakov priporoča ravno v tem obdobju uporabo čistilcev zraka. V kolikor je za vas pomembno prijetno bivanje v zaprtih prostorih vam priporočamo naš ionski aromatični čistilec zraka, ki je tih, varen in učinkovit ter primeren za uporabo doma ali v službi.

difuzor

Deluje na dva načina in sicer: ob prvem pritisku na gumb vključite delovanje naprave z nežno modro osvetlitvijo, katera je tudi najboljša izbira za uporabo v spalnici med spanjem. Ob drugem pritisku na gumb pritisnite za stanje mirovanja, na pol se izklopi modra lučka in po 8 urah uporabe se samodejno izklopi. V primeru, da želite izključiti napravo prej, pritisnete še en krat na gumb. 

Napetost DC5V
Največja moč 2W
Izhod negativnega iona 5 x 10 na 6 pcs/m3
Dimenzija izdelka 12,5 cm x 19,4 cm
Vir energija USB

 

Ostali tehnični podatki:

- garancija: 1 leto,

- certifikati: CE, Rohs, FCC

- prostor: cca. 20m2,

- barva: bela,

- funkcija: možnost difuzorja,

- material: ABS.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

 

Povezani izdelki