FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ČISTILEC ZRAKA - ECOK180

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

ČISTILEC ZRAKA

Cena: 1.155,00 €

Šifra izdelka: ECOK180

Dobava: 1 teden. 1 teden.

Dodaj v košarico

ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE NAS KONTAKTIRAJTE po mailu ali na telefon!

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 je tudi zelo primeren tudi v podjetjih, v pisarnah, v  zdravstvenih domovih, v zobozdravstvenih ordinacijah, v hotelih ...

Si zelite čist zrak v svojem domu ali v podjetju?

Ljudje imamo veliko tveganja v zaprtih prostorih, čeprav se tega sploh ne zavedamo. Veliko onesnaženega zraka je v zaprtih prostorih. Onesnažen zrak ni mogoče videti ali vonjati, vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Podjetje s 25 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka in ionizatorji, tako velja tudi za ČISTILEC ZRAKA ECOK180.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 ustvarja negativne ione, ki nahajajo v našem naravnem okolju, kot so gozdovi, slapovi, gore in obmorsko območje. Zato ga imenujemo tudi ionizator. Očisti prostor v zaprtih prostorih do max.120 m2.

Sistem filtriranja zraka s čistilcem zraka ECOK180 odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih. Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%. 

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka ECO8128A vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

Negativni ioni so koristni za izboljšanje presnove in homeostaze človeškega telesa.

Učinkoviti so pri:

 • odstranjevanju cvetnega prahu,
 • prahu,
 • plesni,
 • drugih škodljivih delcev v zraku,
 • virusov.

 

čistilec zraka

 

 

Čistilec zraka ECOK180 ima 20 milijonov negativnih ionov, tako lahko pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihnejo 20% več kisika in izdihnejo 14,5% več ogljikovega dioksida, zato zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 ima UV sterilizacijo, ki uniči vse vrste mikroorganizmov. Funkcija Ozona ima pa pomembno vlogo pri odstranjevanju vonja v zraku. Veliko bolje je učinkovit pri odstranjevanju neprijetnih vonjav in je močan oksidant, ki ubija organizme, kot so bakterije, plesni in viruse. 

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 lahko odstrani več kot 99,97% delcev v zraku in poveča učinkovitost sterilizacije, ter odstrani 99,99% formaldehidov.

Uporabljamo ga lahko:

 • v dnevni sobi;
 • v kuhinji (odstrani vonjave pri kuhanju hrane, kot so čebula, ribe, meso, golaž ...);
 • v kabinetu (ubija bakterije in plesni, odstrani vonj v omari);
 • pri hišnih ljubljenčkih (odstrani vonj);
 • v spalnici in otroški sobi (uniči bakterije in ustvarja čist in svež zrak),
 • v hotelu, v restavraciji, v sejni sobi, v kopalnici, v zdravstveni ustanovi, v čakalnici, v zobozdravstveni ordinaciji ...

 

čistilec zraka

 

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 torej odstrani vonj, tobačni dim, delce v zraku, odstrani škodljive pline, ki izhajajo iz pohištva in preprog. Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Moč: 120 W
Napetost: 220V/50Hz
Negativni ion: 20 milijonov pcs/m3
Izhod ozona: 500 mg/H
Velikost: 40cm x 24,7 cm x 68,1 cm

 

Ostali tehnični podatki:

- material: ABS,

- hrup: 55,5 dB,

- neto teža: 8 kg,

- nastavitev: senzor, zaslon na dotik, dalinjski upravljalec,

- zaslon na dotik: 128 x 52 mm,

- WI-FI: uporaba iOS in Android,

- hrup: 38-62 dB,

- otroška ključavnica,

- certifikati: CE, EMC, RoHS, FCC,

- vrsta: HEPA filter,

- čas: 1,2,4,8 ur,

- UV svetloba: 5W,

- velikost filtra: HEPA: 460 x 356 x 40 mm, aktivni ogljik: 460 x 356 x 20 mm,

- dodatki: navodila za uporabo, dalinjski upravljalnik,

- hitrost: nizka, srednja, visoka, ultra visoka,

- delovni način: samodejno, ročno, spanje,

- garancija: 1 leto.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki