FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

HLADILNIK ZA INZULIN

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

AXI - PRENOSNI HLADILNIK ZA INZULIN

Cena: 239,90 €

Šifra izdelka: AXI02

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Prenosni potovalni hladilnik AXI za inzulin in

druga različna zdravila!

Se spopadate s problemom, kam shraniti med potjo v službo, na počitnice, na obiske, na poslovne sestanke, na poslovna potovanja, v avtomobilu, na letalo, v pisarni in itd. inzulin ali druga različna zdravila, ki potrbujejo zahtevnejšo temperaturo za shranjevanje.

Za vas imamo rešitev!

Predstavljamo vam INZULINSKI HLADILNIK AXI, ki uporablja napredno polprevodniško tehnologijo in je dober pomočnik za osebe, ki morajo shranjevati inzulin ali druga zdravila pod nizko temperaturo. Inzulinski hladilnik AXI je prenosen, zato ga lahko brez skrbi med potovanjem imate tudi na letalu.

Pravilno skladiščenje omogoča bolniku, da ne potrebuje več dodatnih skrbi, kako si bo pravilno in učinkovito shranjeval inzulin ali druga zdravila.

Da bi dosegli največji terapevtski učinek, je treba med shranjevanjem izogniti temperaturne razlike, v nasprotnem primeru se aktivnost zdravila zmanjša, njegova uporaba pa ne prinaša pričakovanega učinka.

Bolniki pogosto hranijo svoje zaloge insulina v hladilniku. Prostor za shranjevanje v hladilniku je ločen od zamrzovalnika, ker zdravilo izgubi svoje lastnosti pri temperaturah pod + 2 °C. Pri 4 - 8 °C se zdravilo lahko shrani do konca obdobja uporabe. Kljub temu, da rok uporabnosti insulina traja do 3 leta, je priporočljivo najprej uporabiti starejše zaloge.

hladilnik za inzulin

 

 

Ne glede na to ali bolnik uporablja inzulin v injekcijskem peresniku ali viali za brizgo, bo po odprtju insulina shranjen iz izpostavljenosti zunanjim dejavnikom. Dobro je znano, da je insulin beljakovinski hormon. Da bi inzulin učinkovito deloval, ne sme biti izpostavljen izredno nizkim ali visokim temperaturam. Če se to zgodi, insulin postane neaktiven in zato neuporaben za uporabo. V ta namen je zelo priporočljivo uporabljati inzulinski hladilnik AXI, saj je njegova temperatura shranjevanja od 2 do 8 °C, deluje tudi pri zunanji temperaturi do 40 °C. Kjerkoli ste lahko inzulin in druga zdravila, kot so razna cepiva, kapljice za oči, fiziološka raztopina in itd. uporabljate za shranjevanje v inzulinskem hladilniku AXI

Inzulinski hladilnik AXI ima funkcijo trojnega alarma in sicer, vas opozori, kdaj je stanje nizke baterije. Opozori vas tudi kadar je zunaj previsoka temperatura do 40 °C naprej. Opozorilna lučka začne tudi utripati, kadar je zunaj nizka temperatura nižja od 0 °C. V ta namen inzulinski hladilnik AXI ima nizkotemperaturno funkcijo samodejnega ogrevanja proti mrazu, ko je temperatura okolja nižja od °C in se samodejno segreje na 2 °C.

INZULINSKI HLADILNIK AXI je enostaven za uporabo, z več funcijami in s tem je bolnikom tudi dostopen. Ima LED zaslon kateri prikazuje temepraturo zunaj in nastavljeno temperaturo v hladilniku. Inzuinski hladilnik AXI lahko deluje tudi na litijevo baterijo 10200 mAh. Polno napolnjena vgrajena baterija in zunanja baterija lahko zagotovita, da inzulinski hladilnik AXI neprekinjeno deluje približno 12 ur. Litijeva baterija ni priložena v kompletu (naročite jo lahko posebej).

Komplet vsebuje:

- 1 x inzulinski hladilnik AXI;

- 1 x adapter za polnjenje v vtičnico;

- 1 x adapter za polnjenje v avtomobilu;

- in gratis moderna prenosna torba.

hladilnik za inzulin

Moč: 14 W
Napetost: 5 V
Zunanja velikost: 220 x 100 x 110 mm
Temperatura hlajenja: 2 - 8 °C
Garancija : 1 leto

 

Ostali tehnični podatki:

- certifikati: CE, RoHS;

- zmogljivost hladilnika: 0,25 l;

- prostor za hlajenje: 200 x 60 x 28 mm;

- parametri adapterja: vhod AC 220, izhod DC 12 V;

- litijeva baterija  10200 mAh (ni priložena - polno napolnjena vgrajena baterija in zunanja baterija lahko zagotovita, da inzulinski hladilnik AXI neprekinjeno deluje približno 12 ur.);

- izhodni tok napajalnika: 2A;

- poraba energije: 48 W +/- 10%.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki