FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ECO NAMIZNI ČISTILEC - ECOXD05

Kategorija: Ekološki izdelki

ECO NAMIZNI ČISTILEC

Cena: 65,90 €

Šifra izdelka: ECOXD05

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva:

Dodaj v košarico

ECO NAMIZNI ČISTILEC zraka ima najnovejšo tehnologijo in moderen dizajn, ki zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, v pisarni, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji, v garderobi in itd. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in vam omogoča lažje dihanje.

ECO NAMIZNI ČISTILEC deluje na principu ionov in ozona. Naprava ima vgrajeno litijevo baterijo. Polni se na USB kabelj. Z ECO NAMIZNIM ČISTILCEM zraka s sterilizacijo odstranimo neprijetne vonjave in formaldehide. ECO NAMIZNI ČISTILEC zraka očisti prostor od 11 do 20 m2. 

Delovanje ECO NAMIZNEGA ČISTILCA:

  • en pritisk na gumb in kombinacija čiščenja negativnih ionov in ozona je vključena. Lučka na napravi sveti modre barve in naprava deluje 20 minut nato se samodejno izklopi.
  • dva pritiska na gumb in kombinacija čiščenja negatiivnih ionov in ozona je vključena. Deluje tako, da sveti modra lučka, deluje 20 minut nato se izklopi in miruje 30 minut, nato ponavlja delovanje na 20 minut in 30 minut mirovanja. Naprava deluje tako dolgo, dokler je ne izklopite na gumb izklop. 
  • Kadar je litijeva baterija prazna, bo začela na napravi goreti rdeča luč, takrat napolnite napravo s priloženim kabljom na USB. Pred polnjenjem obvezno izkopite napravo. Med samim polnjenjem bo na napravi utripala rdeča lučka in ko se bo ugasnila, je naprava napolnjena. 

 namizni čistilec

Napetost DC5V
Poraba energije 1,5W
Dimenzije 54 x 60 x 158 mm
Teža 240 g
Negativna koncentracija ionov 8 milijonov/m3
Koncentracija ozona (O3) 100 ppm

 

Ostali tehnični podatki:

- garancija: 1 leto,

- ima UV germicidno žarnico medicinske kakovosti,

- certifikat: CE, RoHS.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki