FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ČISTILEC ZRAKA - ECOXD05

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

NAMIZNI ČISTILEC PROSTORA

Cena: 76,90 €

Šifra izdelka: ECOXD05

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Čistilci zraka so že dolgo znani v naših domovih in srečujemo jih tudi na podjetjih. Uporabljamo jih za čiščenje zraka v velikih in majhnih prostorih. Ne le alergični bolniki in astmatiki, ampak tudi ljudje, ki nimajo podobnih zdravstvenih težav, vse bolj imajo raje čisto vzdušje do prašnega in umazanega zraka v njihovem domu. Poleg higienskega vidika, čistilci zraka pomagajo, da je zrak čist in neškodljiv za dihanje ter preprečijo širjenje viroz v zaprtem prostoru. Seveda to pozitivno vpliva na zdravje telesa kot celote.

Priporočamo vam NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05, ki uniči do 99,9% onesnaženja zraka v prostoru in s tem uniči tudi formaldehide v naših domovih. Z namiznim čistilcem zraka ECOXD05 boste vdihovali čist in svež zrak. Preprečil vam bo širjenje viroz v zaprtem prostoru in je zelo primeren v času viroz, gripe in pri razhajanju drugih bolezni.

NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 ima najnovejšo tehnologijo in moderen dizajn, ki zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, v pisarni, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji, v garderobi in itd. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in vam omogoča lažje dihanje.

ionizator

Z namiznim čistilcem zraka ECOXD05:

- prepreči razhajenje viroz v zaprtem prostoru,

- dezinfecira in sterilizira prostor,

- zmanjša težave z astmo, bronhitisom in drugimi respiratornimi boleznimi,

- zmanjša učinke stresa in tesnobe,

- občutno zmanjša pojavnost glavobolov in migren,

- uravnava krvni tlak in srčni utrip,

- zmanjša simptome alergij vseh vrst.

 

čistilec zraka

NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 deluje na principu ionov in ozona. Naprava ima vgrajeno litijevo baterijo z visoko zmogljivostjo 3200mAh. Polni se na USB kabelj. Z NAMIZNIM ČISTILCEM ZRAKA ECOXD05 s sterilizacijo odstranimo neprijetne vonjave, bakterije, viruse in formaldehide. NAMIZNI ČISTILEC ZRAKA ECOXD05 očisti prostor do 20 m2. 

Delovanje NAMIZNEGA ČISTILCA ZRAKA ECOXD05:

- En pritisk na gumb in kombinacija čiščenja negativnih ionov in ozona je vključena. Lučka na napravi sveti modre barve in naprava deluje 20 minut nato se samodejno izklopi.

- Dva pritiska na gumb in kombinacija čiščenja negatiivnih ionov in ozona je vključena. Deluje tako, da sveti modra lučka, deluje 20 minut nato se izklopi in miruje 30 minut, nato ponavlja delovanje na 20 minut in 30 minut mirovanja. Naprava deluje tako dolgo, dokler je ne izklopite na gumb izklop. 

- Kadar je litijeva baterija prazna, bo začela na napravi goreti rdeča luč, takrat napolnite napravo s priloženim kabljom na USB. Pred polnjenjem obvezno izkopite napravo. Med samim polnjenjem bo na napravi utripala rdeča lučka in ko se bo ugasnila, je naprava napolnjena. 

Napetost DC5V
Poraba energije in moči 1,5W, 4W
Dimenzije 54 x 60 x 158 mm
Teža 240 g
Negativna koncentracija ionov 8 milijonov/m3
Koncentracija ozona (O3) 100 ppm

 

Ostali tehnični podatki:

- visoka zmogljivost baterije: 3200mAh,

- stopnja odstranjevanja formaldehida: 99,2%

- stopnja ubijanja stafilokoka: 99,9%

- garancija: 1 leto,

- ima UV germicidno žarnico medicinske kakovosti,

- certifikat: CE, RoHS.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki