FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

DEZINFEKTOR

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

DEZINFEKTOR - RAINBOW FRESH AIR

Cena: 38,00 €

Šifra izdelka: DEO

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Nevtralizirajte vonjave v vašem domu s čistilnim sistemom Rainbow. Majhno količino dezinfekcijskega sredstva dodajte v posodo z vodo. Napravo čistilnega sistema vkopite in dezinfekcija prostora se pričenja. Dezinfektor pomaga pri odstranjevanju vonjav po kuhanju, cigaretnem dimu, hišnih ljubljenčkih in plesni. Medtem ko nevtralizirate vonjave, boste svoj dom napolnili tudi s čistim in svežim vonjem.

Koncentrirana steklenica vsebuje 473 ml in ubija mikrobe, bakterije in s tem se znebite močnih vonjav v vašem domu s samo polovico pokrovčka.

Dezinficirajte, ubijajte mikrobe in bakterije.

Plastenka Fresh Air - dezinfektor je zasnovana posebej za osvežitev zraka v zaprtih prostorih, pri čemer uničuje mikrobe in bakterije, zaradi česar bo vaš dom čist še več ur po čiščenju s čistilnim sistemom Rainbow. Ker je koncentrat tako zgoščen, lahko ena plastenka zdrži več mesecev. Naredite popoln duet s čistilnim sistemom Rainbow in samo dodajte pol zamaška koncentrata v posodo za vodo ter vklopite napravo in očistite prostor.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

 

Povezani izdelki