FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ČISTILEC ZRAKA ECO 8128A

Kategorija: Izdelki za dom - ionizatorji - čistilci zraka

ČISTILEC ZRAKA ECO 8128A

Cena: 831,00 €

Šifra izdelka: ECO8128A

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

 ČISTILEC ZRAKA ECOK180 je zelo primeren tudi v podjetjih, v pisarnah, v  zdravstvenih domovih, v zobozdravstvenih ordinacijah, v hotelih ...

Si želite čist zrak v svojem domu ali podjetju?

Ne moremo jih videti ali vonjati vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Podjetje s 25 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka in ionizatorji, tako velja tudi za ČISTILEC ZRAKA ECO8128A.

Čistilec zraka ECO8128A z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Sistem filtriranja zraka s čistilcem zraka ECO8128A odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih. Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%. 

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka ECO8128A vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

čistilec zraka

Čistilec zraka ECO8128A je 9 v 1 večnamenski čistilec. 

Ima 6 - slojni filter za čiščenje in sicer:

 • predfiltriran bombaž z visoko gostoto (odstrani različne vrste onesnaževalcev, ki vsebujejo več kot 20 mikronov, kot so lasje, vlakna, cvetni prah in itd.);
 • H12 HEPA filter lahko odstrani več kot 99,97% delcev, katerih premer je 0,03 mm (približno 1/200 premera las);
 • hladno-katalizatorski filter lahko absorbira in razgradi formaldehid in druge strupene pline v CO2 in H2O;
 • bombažni ogljikov filter;
 • filter z aktivnim ogljem (lahko z učinkom čiščenja blaga odstrani organizem in absorbira ter odstranjuje vonjave in strupene pline);
 • foto katalizatorski filter (razgrajuje strupene in škodljive pline v zraku, učinkovito uničuje več mikrobov in odstranjuje vonjave ter je odporen proti madežem itd.).

 

Čistilec zraka ECO8128A ima 5 milijonov negativnih ionov, tako lahko pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihnejo 20% več kisika in izdihnejo 14,5% več ogljikovega dioksida, zato zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni.

Čistilec zraka ECO8128A ima tudi funkcijo ozona. Dezinfekcija ozona pa poskrbi, da ubije viruse, preprečuje nalezljive bolezni, odstran vonj prahu, prečisti zrak, da bo vaše zaprto okolje sveže kot gozd. Naprva ima 2 načina delovanja in sicer samodejnega in ročnega, ter ima tudi tri hitrosti ventilatorja in sicer nizko, srednje in visoko.

Čistilec zraka ECO8128A ima tri kakovosti indikatorja, kateri se pokažejo kot zelena, rumena in rdeča barva. Zelena barva pove, da je kakovost zraka dobra in jo ohranjajte ko spite. Rumena barva pokaže majhno onesnaževanje, deluje na srednji hitrosti, poveča se hitrost čiščenja. Rdeča barva zazna slabo kakovost zraka, deluje pri visoki hitrosti in učinkovito očisti zrak. 

Čistilec zraka ECO8128A si lahko prilagodite na čas delovanja in sicer na 1 uro, 2 uri, 4 ure ali 8ur. Napravo upravljate z dalinjskim upravljalcem na razdalji 10m. Prostor očisti v velikosti do max. 100m2.

Čistilec zraka ECO8128A ima tudi:

 • LCD senzor temperature in vlažnosti;
 • 3D pametni odvod zraka; 
 • ozon deluje 3 minute vsakih 15 minut;
 • trije (3) načini delovanja: samodejno, ročno in mirovanje;
 • inteligentna samodejna zaščita: ko se sprednji pokrov premakne, se naprava samodejno izklopi. 

 

čistilec zraka

 

Moč: 66W
Napetost: AC 220V - 50Hz
Negativni ion: 5 milijonov pcs/m3
Izhod ozona: 500 mg/h
Velikost: 32 cm x 64,5 cm x 19,2 cm

 

Ostali tehnični podatki:

- CARD 240m3/h;

- max. hrup 54dB;

- UV svetloba 5W;

- način delovanja: samodejni, ročni;

- hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka;

- kazalnik kakovost zraka: zelen, rumen, rdeč;

- filtrirne plasti: hepa, aktivno oglje, hladni katalizator, Ion, Ozon;

- material: ABS;

- kapaciteta čiščenja: do max.100m2;

- časovnik: 1h, 2h, 4h, 8;

- dalinjski upravlhjalnik: razdalja do 10m;

- LCD zaslon: funkcija temperature in vlažnosti zraka;

- LCD zaslon na dotik;

- varnost: samodejni izklop;

- teža: 8 kg;

- certifikati: CE, RoHS, FCC;

- garancija: 1 leto.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki