FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

IONSKI ČISTILEC ZRAKA - ECO2106

Kategorija: Ekološki izdelki

ECO IONSKI ČISTILEC ZRAKA

Cena: 315,00 €

Šifra izdelka: ECO-2106

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Iščete kakovostno rešitev za čist zrak za svoje bivalne prostore?

Na slovensko tržišče je prišel novi model IONSKEGA ČISTILCA ZRAKA ECO2106. Idealen je za vse prostore in za vsakodnevno uporabo.

Imejte čist zrak v vašem domu, kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali spalnici, da boste z lahkoto, varno in preprosto dihali.

Čist zrak je zelo pomemben tudi v hotelu, restervaciji, sejni sobi, čakalnici ali garderobi, zato IONSKI ČIŠTILEC ZRAKA - ECO2106 uporabljajo tudi različna podjetja.

ČISTILEC ZRAKA

Iopnski čistilec zraka ECO2106 je primerno velik in lahko čisti do 200 m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Indikator v čistilcu zraka sveti modro, rumeno in rdeče. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala. 

Svež zrak s čistilcem zraka ECO2106 in HEPA filtrom z aktivnim ogljikom in 360-stopinjskim dovodom zraka nudi pomoč pri odpravljanju običajnih alergijskih delcev, vključno s pršicami, cvetnim prahom, plesnijo, prhljajem od hišnih ljubljenčkov ter drugimi majhnimi delci in onesnaževalci prostora. Ionski čistilec zraka ECO2106 ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan.

 

čistilec zraka

 

IONSKI ČISTILEC ZRAKA ECO2106 vsebuje tudi ione, ki oddajajo negativno nabite ione v atmosfero prostora. Posledično nastane majhna količina ozona. Svetlobni sistemi UV-C bodo proizvedli ozon, ko UV-C zadene kisikove (O2) molekule. Ozon je pomemben del atmosfere.

 

čistilec zraka

 

Ionski čistilec zraka ECO2106 vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Ionski čistilec zraka ECO2106 ima certifikate CE, ROHS, FCC. Garancija na izdelek je 1 leto. 

Napetost AC 220V - 50Hz/AC 110V - 60HZ
Moč 40 W
Negativni ion 2 x 107 pcs/cm3
Velikost 216 mm x 337 mm
Maksimalni pretok zraka 175m3/h
Povezani izdelki