FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

IONSKI ČISTILEC ZRAKA - ECO2106

Kategorija: Ekološki izdelki - Ionizatorji in čistilci zraka

ECO IONSKI ČISTILEC ZRAKA

Cena: 320,00 €

Šifra izdelka: ECO-2106

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Dodaj v košarico

Iščete kakovostno rešitev za čist zrak za svoje bivalne prostore?

Z ionskim čistilcem zraka ECO2106 vdihujete zrav in svež zrak, ter z različnimi filtracijami ujamete tudi najmanjše delce formaldehida - najnevarnejšega osnaževalca zraka v vašem prostoru.

Na slovensko tržišče smo pripeljali novi model IONSKEGA ČISTILCA ZRAKA ECO2106. Idealen je za vse prostore in za vsakodnevno uporabo, zato uspešno odstrani in filtrita kemikalije kot so formaldehidi, bezen in amonij, prav tako pa odstrani tudi dim in ostale vonjave. Prav te škodljive snovi so velikokrat prisotne pri prenovi doma in drugih dejavnostih, ter ob večjih količinah škodujejo zdravju. Verejtno se premalo zavedate, da se s škodljivim formaldehidom srečujete vsakodnevno, če ne več krat na dan.

Naši domovi so bolj redko pribežališče iz zgolj naravnih materialov, ki podpirajo človeško zdravje. So bolj kot ne prostor množice sintetičnih kombinacij, tudi takih, ki imajo izvor v nafti. Torej pohištvo na nas deluje dan in noč, tudi medtem ko spimo. Zato je ionizator zraka ECO2106 zelo primeren za domove, ker nam čisti zrak čez dan in tudi ponoči.

Po določenem času uporabe ionizatorja ECO2106 lahko pričakujete:

  • zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
  • zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
  • občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,
  • uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
  • zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst,
  • izboljšanje koncentracije.

 

Imejte torej čist zrak v vašem domu, kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali spalnici, da boste z lahkoto, varno in preprosto dihali.

Čist zrak je zelo pomemben tudi v hotelu, restervaciji, sejni sobi, čakalnici ali garderobi, zato IONSKI ČIŠTILEC ZRAKA - ECO2106 uporabljajo tudi različna podjetja.

ČISTILEC ZRAKA

Ionski čistilec zraka ECO2106 je primerno velik in lahko čisti do 100 m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Indikator v čistilcu zraka sveti modro, rumeno in rdeče. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala. 

Svež zrak s čistilcem zraka ECO2106 in HEPA filtrom z aktivnim ogljikom in 360-stopinjskim dovodom zraka nudi pomoč pri odpravljanju običajnih alergijskih delcev, vključno s pršicami, cvetnim prahom, plesnijo, prhljajem od hišnih ljubljenčkov ter drugimi majhnimi delci in onesnaževalci prostora. Ionski čistilec zraka ECO2106 ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan.

 

čistilec zraka

 

IONSKI ČISTILEC ZRAKA ECO2106 vsebuje tudi ione, ki oddajajo negativno nabite ione v atmosfero prostora. Posledično nastane majhna količina ozona. Svetlobni sistemi UV-C bodo proizvedli ozon, ko UV-C zadene kisikove (O2) molekule. Ozon je pomemben del atmosfere.

 

čistilec zraka

 

Ionski čistilec zraka ECO2106 vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Ionski čistilec zraka ECO2106 ima certifikate CE, ROHS, FCC. Garancija na izdelek je 1 leto. 

Napetost AC 220V - 50Hz/AC 110V - 60HZ
Moč Max:38W, visoka: 27 W, blaga: 20 W, nizka: 12W, spanje: 12W
Negativni ion 2 x 10 na 7 pcs/cm3
Velikost 216 mm x 337 mm
Maksimalni pretok zraka 175m3/h

 

Ostali tehnični podatki:

- način delovanja: samodejno, ročno, spanje,

- hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka, turbo,

- časovno delovanje: 1h, 2h, 4h, 8h,

- garancija: 1 leto,

- certifikati: CE, Rohs, FCC

- prostor: cca. 100m2,

- barva: bela,

- material: ABS.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

 

Povezani izdelki