FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

RHYTHM2 PAKET - 2

Kategorija: Ionske zobne ščetke

RHYTHM2 PAKET - 2

Cena: 199,80 €

Spletna cena: 177,82 €

Prihranki: 21,98€ (11%)

Šifra izdelka: RHYTHM2-2

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

BARVA1:
BARVA2:

Dodaj v košarico

Vas pestijo težave z zobnim kamnom?

Imate težave s krvavenjem dlesni?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:

1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG

Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 z blagimi 18.000 vibracijami na minuto ali močnimi 22.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge.

2. ZDRAVE DLESNI

Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.

3. BLEŠČEČ NASMEH

Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.

4. VARNA ZA SKLENINO

Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene. 

sonična zobna ščetka

 

Blagovna znamka Soladey s 40. letno tradicijo proizvodnje in s tem tudi ionske zobne ščetke Soladey so najbolj priljubljeni izdelki za ustno higieno na Japonskem, kakor tudi v Evropi. Seveda z dobrim razlogom, saj so ionske zobne ščetke Soladey, bi lahko rekli, v vojni proti bakterijam na zobeh in ustih, ki je dokazano zelo učinkovito orožje.

Soladey RHYTHM2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto. Ima 360 zvočnih vibracij na sekundo. Po ščetkanju se površina po 12 urah ohranja čista, ker je prevlečena z negativnimi elektroni. 

Zmogljiva za proizvodnjo ionov s pomočjo katerega koli vira svetlobe in  s pomočjo vgrajenih sončnih panelov, bo ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 najbolje izkoristila samo eno alkalno baterijo AAA, ki bo skozi svoje delovanje šesterokotno ščetino prenašala zvočne vibracije, ki bodo očistile vaše zobe. Hkrati bodo pozitivni in negativni ioni poskrbeli, da bodo bakterije s ščetkanjem v okolju vaših ust zelo nezaželene! 

Na ionski sonični zobni ščetki Soladey RHYTHM2 je nadomestna glava ščetke v črni barvi. Ščetine so v obliki satovja (šesterokotnika), ki zagotavljajo temeljito ščetkanje, koničast del na ščetinah očisti globoko med zobmi. Ščetine so mehke in antibakterijske ter uničijo 99% bakterij. Vsaka ščetina je impregnirana z delci srebra in japonskega oglja Binchotan. Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo na 6 do 8 mesecev. 

ionska zobna ščetka

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM 2 je opremljena z dvema

načinoma vibracije in sicer:

- standardni način – približno 18.000 vibracij/minuto;

- močan način – približno 22.000 vibracij/minuto.

Ko prvič pritisnete tipko deluje standardni način (18.000 vibracij/min) in ko drugič pritisnete tipko deluje močan način (22.000 vibracij/min). Ko tretjič pritisnete tipko pa izklopite vibriranje. Tako si lahko izberete način, ki najbolje ustreza vaši jakosti ščetkanja in občutljivosti vaših zob in dlesni.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Prednosti ionske sonične zobne ščetke

Soladey RHYTHM 2:

 • zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
 • pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
 • vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
 • ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
 • ima 18.000 vibracij na minuto in 22.000 vibracij na minuto,
 • pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
 • pomaga pri krvavečih dlesnih,
 • ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
 • antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
 • očisti tudi trdovratne zobne madeže,
 • odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
 • uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
 • je ekološka, manjša poraba vode,
 • idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
 • idealna za kampiranje in potovanje,
 • primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

ionska zobna ščetka

Komplet vsebuje:

- 2 x Soladey RHYTHM2 sonični ionski zobni ščetki + 2 x stojali za zobni ščetki.

Ostali podatki:

Barva: bela, svetlo roza in svetlo modra

Teža: 50 g brez baterije.

Moč: baterija AAA (ni priložena)

Navodila: slovenska in japonska

Garancija: 1 leto.

Splošna in pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO RHYTHM 2 LAHKO UPORABLJAM, TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?

Ionska sonična zobna ščetka RHYTHM2 je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Če uporabljate implantat, se na vašo zahtevo posvetujte s svojim zdravnikom. Izberite primerno trdoto ščetin in pazljivo poskusite s krtačenjem.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM2 TEŽKA?

Telo ionske sonične zobne ščetke RHYTHM 2 je lahka, približno 50 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko RHYTHM 2 je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KAKO ZAMENJATI NADOMESTNO GLAVO ŠČETKE NA ZOBNI ŠČETKI?

Ko odstranjujete nadomestno glavo ščetke, držite vodoravno za del nadomestne glave in del držala in ga izvlecite naravnost. Ko nameščate novo nadomestno glavo ščetke, držite za del držala in nadomestno glavo ščetke varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?

Zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SPLOŠNO ELEKTRIČNO ZOBNO ŠČETKO IN RHYTHM 2 SONIČNO VIBRACIJSKO ZOBNO ŠČETKO?

Zobna ščetka RHYTHM2 z združevanjem “kemičnega delovanja” s fotokatalizatorjem in negativnimi elektroni, ter fizičnim čiščenjem z vibracijami zvočnega valovanja daje odlične neverjetne rezultate. Sonične vibracije podpirajo nežno kemično delovanje, ki je učinkovito za odstranjevanje oblog. Zobno ščetko RHYTHM2 lahko varno uporabite tudi tisti, ki prvič uporabljate električne zobne ščetke.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?

Uporabljajo jo lahko otroci, stari okoli 10 let, ki lahko sami čistijo zobe.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?

① Preverite, da je v ščetko pravilno vstavljena baterija in tesno zaprta.

② Del ščetke in polprevodnika (titanovo palico) zmočite z vodo.

③ Vklopite in z rahlimi gibi krtačite zobe s pomočjo sile zvoka.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?

Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KDAJ MORAM ZAMENJATI BATERIJO V ZOBNI ŠČETKI RHYTHM2?

V kolikor si umivate zobe 2 minuti, se baterija iztroši približno po 90 kratni uporabi. Če se vibracija zmanjša, bo čas, da zamenjate baterijo. Priporočamo, da uporabite samo alkalne baterije AAA.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?

Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jo je potrebno zamenjati.

ALI MORAM UPORABITI SAMO NASTAVKE ŠČETIN ZA ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?

Nadomestne glave ščetin za zobno ščetko RHYTHM 2 lahko uporabite tudi druge vrste nadomestnih ščetin, vključno z rednimi in kompaktnimi velikostmi. Uporabite lahko nadomestne glave ščetk in sicer mehko, srednje mehko, podaljašano mehko, Rhythm ali Rhythm 2. Vse te nadomestne glave ščetin lahko kombinirate z zobnimi ščetkami ECO3, ION5, RHYTHM ali RHYTHM2.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki