Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

RHYTHM PLUS FAMILY

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

RHYTHM PLUS FAMILY

Cena: 181,60 €

Spletna cena: 156,70 €

Prihranki: 24,90€ (14%)

Šifra izdelka: RHYTHM PLUS FAMILY

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva RHYTHM:
Barva RHYTHM:
Barva ECO3:
Vrsta ščetke:

Dodaj v košarico

Umivajte zobe na inovativen način, brez zobne paste. Zdaj je mogoče z ekološkimi zobnimi ščetkami ECO3 in RHYTHM

Obe ionska zobna ščetka ECO3 in ionska sonična zobna ščetka RHYTHM zagotavljata popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije. Ionska in ionsko sonična zobna ščetka ne zahtevata agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog.

Torej, če želite, da dosežete vse prednosti ekološke zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

Razlika med ionsko zobno ščetko ECO3 in RHYTHM je samo v obliki, velikosti in ECO Rhythm ima dodano baterijo, saj ima funcijo vibriranja. Držalo zobne ščetke je manjše pri ECO3.

eco 3

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je patentirana. ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodniškim in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Krtača vsebuje patentirano titanov palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku, dodatno pripomore pa 18.000 ultrazvočnih vibracij na minuto. Da si lažje predtavljate težo zobne ščetke Rhythm, je kot da bi držali jajce v dlani. 

Zelo priljubljena ionska zobna ščetka ECO3 je med potrošniki in zobozdravniki za otroke, saj zlahka odstrani zobne obloge in temeljito očisti zobe s preprosto ionsko reakcijo. Ko svetlobo absorbira vgrajena solarna plošča in začnete ščetkati zobe, se elektroni skozi vodo prenašajo po zobeh prek polprevodnika titanovega oksida. Te reakcije ne občutite, vendar pa zobna obloga postane nestabilna in jo je mogoče enostavno odstraniti.

Ionska zobna ščetka ECO3 je zaradi oblike in velikosti primernejša za otroke že od 1 (prvega) zobka dalje, lahko pa jo uporabljajo tudi odrasli. Z ionsko ECO3 zobno ščetko, brez zobne paste, samo z vodo, lahko čistimo zobe tudi našim hišnim ljubljenčkom, kot so psi in muce, saj tako preprečimo, da bi se tudi njim nabirale obloge in jih ne bi rabili več voziti k veterinarju na čiščenje zobnega kamna. 

rhythm 5

Pridobite moč ionske zobne ščetke ECO3 in ionske sonične ionske zobne ščetke RHYTHM za vso družino! Zobni ščetki, ki zlahka odstranita zobni kamen in temeljito očisti zobe.

ZA VAS SMO SESTAVILI FAMILY KOMPLET, KATERI VSEBUJE:

- 2 x ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščetko + 2 x stojalo za zobno ščetko.

- 1 x ionska zobna ščetka ECO3;

- 4 kom zamenjivih glav ščetke (izbirate lahko med mehkimi, srednjimi, podaljšanimi in otroškimi ščetinami in v kombinaciji mehke-srednje mehke ščetine)

Splošna in pogosta vprašanja

 

ALI LAHKO ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM UPORABLJAM TUDI ČE SI ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?

Zobni ščetki ECO3 ali RHYTHM sta primerni tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate? Izberite primerno trdoto ščetk in pazljivo poskusite s krtačenjem.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM?

Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KATERE NADOMESTNE ŠČETKE LAHKO UPORABLJAM PRI OBEH ZOBNIH ŠČETKAH?

Za obe zobni ščetki lahko uporabite vse vrste nadomestnih ščetk, vključno z rednimi velikostmi in kompaktnimi velikostmi. Glede na stanje ust in krtačenja, lahko izbirate med otroško, mehko, srednje mehko, podaljšano, rhythm (mehko) ali trdo. 

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA ECO RHYTHM TEŽKA?

Telo ionske sonične zobne ščetke ECO RHYTHM je lahka, približno 55 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko ECO RHYTHM je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?

Pri obeh zobnih ščetkah zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi. 

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM?

Ionsko zobno ščetko ECO3 lahko uporabljajo otroci od prvega mlečnega zobka dalje. Ionsko sonično zobno ščetko RHYTHM lahko uporabljajo otroci stari okoli 10 let, ki že lahko sami čistijo zobe.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050! 

Povezani izdelki