Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

RHYTHM PLUS

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

RHYTHM PLUS

Cena: 90,80 €

Spletna cena: 82,90 €

Prihranki: 7,90€ (9%)

Šifra izdelka: RHYTHM PLUS

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva:
Vrsta ščetke:

Dodaj v košarico

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani spremembo oblog do 42.7% že po prvem umivanju. 

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je patentirana.

Ko boste začeli uporabljati ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra.

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodniškim in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Krtača vsebuje patentirano titanov palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku, dodatno pripomore pa 18.000 ultrazvočnih vibracij na minuto. 

rhythm

ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.

Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

Ščetine na zobni ščetki so mehke (bela) in na sredini pa srednje mehke (modra), s katerimi lažje očistimo tudi hrbtne strani zob in vibracije na ščetinah imajo optimalen zvok na zobeh.

Posebnost je, ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo od 6 do 8 mesecev. 

Komplet vsebuje:

- 1 x ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščetko + stojalo za zobno ščetko;

4 kom zamenjivih glav ščetke (izbirate lahko med mehkimi, srednjimi, podaljšanimi  ščetinami in kombinacija mehke - srednje mehke ščetine)

Ostali podatki:

Barva: bela, roza in modra

Teža: 55 g z baterijo

Moč: baterija AAA (ni priložena)

Navodila: slovenska in japonska

Garancija: 1 leto. 

Splošna in pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO ECO RHYTHM LAHKO UPORABLJAM, TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?

Ionska sonična zobna ščetka ECO RHYTHM je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Če uporabljate implantat, se na vašo zahtevo posvetujte s svojim zdravnikom. Izberite primerno trdoto ščetin in pazljivo poskusite s krtačenjem.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA ECO RHYTHM TEŽKA?

Telo ionske sonične zobne ščetke ECO RHYTHM je lahka, približno 55 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko ECO RHYTHM je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KAKO ZAMENJATI NADOMESTNO GLAVO ŠČETKE NA ZOBNI ŠČETKI?

Ko odstranjujete nadomestno glavo ščetke, držite vodoravno za del nadomestne glave in del držala in ga izvlecite naravnost. Ko nameščate novo nadomestno glavo ščetke, držite za del držala in nadomestno glavo ščetke varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?

Zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi. 

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SPLOŠNO ELEKTRIČNO ZOBNO ŠČETKO IN ECO RHYTHM SONIČNO VIBACIJSKO ZOBNO ŠČETKO?

Zobna ščetka ECO RHYTHM z združevanjem “kemičnega delovanja” s fotokatalizatorjem in negativnimi elektroni, ter fizičnim čiščenjem z vibracijami zvočnega valovanja daje odlične neverjetne rezultate. Sonične vibracije podpirajo nežno kemično delovanje, ki je učinkovito za odstranjevanje oblog. Zobno ščetko ECO RHYTHM lahko varno uporabite tudi tisti, ki prvič uporabljate električne zobne ščetke.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO ECO RHYTHM?

Uporabljajo jo lahko otroci, stari okoli 10 let, ki lahko sami čistijo zobe.

KAKO NAJ UPORABIM  ZOBNO ŠČETKO ECO RHYTHM?

① Preverite, da je v ščetko pravilno vstavljena baterija in tesno zaprta.

② Del ščetke in polprevodnika (titanovo palico) zmočite z vodo.

③ Vklopite in z rahlimi gibi krtačite zobe s pomočjo sile zvoka.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO RHYTHM?

Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KDAJ MORAM ZAMENJATI BATERIJO V ZOBNI ŠČETKI ECO RHYTHM?

V kolikor si umivate zobe 2 minuti, se baterija iztroši približno po 90 kratni uporabi. Če se vibracija zmanjša, bo čas, da zamenjate baterijo. Priporočamo, da uporabite samo alkalne baterije AAA.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?

Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jo je potrebno zamenjati.

ALI MORAM UPORABITI SAMO NASTAVKE ŠČETIN ZA ZOBNO ŠČETKO ECO RHYTHM?

Nadomestne glave ščetin za zobno ščetko ECO RHYTHM lahko uporabite tudi druge vrste nadomestnih ščetin, vključno z rednimi in kompaktnimi velikostmi. Uporabite lahko nadomestne glave ščetk in sicer otroško, mehko, srednje mehko, podaljašano mehko ali Rhythm. Vse te nadomestne glave ščetin lahko kombinirate z zobnimi ščetkami ECO3, ION5 ali RHYTHM. 

 

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki