FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

RHYTHM PLUS

Kategorija: Ionske zobne ščetke

RHYTHM PLUS

Cena: 90,80 €

Spletna cena: 82,90 €

Prihranki: 7,90€ (9%)

Šifra izdelka: RHYTHM PLUS

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva:
Vrsta ščetke:

Dodaj v košarico

Vas pestijo težave z zobnim kamnom?

 Imate težave s krvavenjem dlesni?

zobni kamen

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:

1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG

Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM z blagimi 18.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge do 42,7%. 

2. ZDRAVE DLESNI

Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni. 

3. BLEŠČEČ NASMEH

Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.

4. VARNA ZA SKLENINO

Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

ionska zobna ščetka

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM japonskega proizvajalca Shiken. 

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja Shiken so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani zobne obloge do 42,7% že po prvem umivanju. 

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je patentirana.

Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodnikom in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo. Soladey zobna ščetka RHYTHM na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. K hitrejšemu učinku pa dodatno pripomore 18.000 rahlih ultrazvočnih vibracij na minuto.

ionska zobna ščetka

 

Umivanje zob s Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob  inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.

Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Ščetine na zobni ščetki so mehke (bela) in na sredini srednje mehke (modra), s katerimi lažje očistimo tudi hrbtne strani zob in vibracije na ščetinah imajo optimalen zvok na zobeh.

Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo na 6 do 8 mesecev. 

Prednosti ionske zobne ščetke RHYTHM:

 • zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
 • pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
 • vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
 • ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
 • ima 18.000 vibracij na minuto,
 • pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
 • pomaga pri krvavečih dlesnih,
 • ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
 • antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
 • očisti tudi trdovratne zobne madeže,
 • odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
 • uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
 • je ekološka, manjša poraba vode,
 • idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
 • idealna za kampiranje in potovanje,
 • primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

 

Komplet vsebuje:

- 1 x Rhythm sonično ionsko zobno ščetko + stojalo za zobno ščetko;

4 kom zamenjivih glav ščetke (izbirate lahko med mehkimi, srednjimi, podaljšanimi  ščetinami in kombinacija mehke - srednje mehke ščetine)

Ostali podatki:

Barva: bela, roza in modra

Teža: 55 g z baterijo

Moč: baterija AAA (ni priložena)

Navodila: slovenska in japonska

Garancija: 1 leto. 

Splošna in pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO RHYTHM LAHKO UPORABLJAM, TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?

Ionska sonična zobna ščetka RHYTHM je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Če uporabljate implantat, se na vašo zahtevo posvetujte s svojim zdravnikom. Izberite primerno trdoto ščetin in pazljivo poskusite s krtačenjem.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM TEŽKA?

Telo ionske sonične zobne ščetke RHYTHM je lahka, približno 55 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko RHYTHM je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KAKO ZAMENJATI NADOMESTNO GLAVO ŠČETKE NA ZOBNI ŠČETKI?

Ko odstranjujete nadomestno glavo ščetke, držite vodoravno za del nadomestne glave in del držala in ga izvlecite naravnost. Ko nameščate novo nadomestno glavo ščetke, držite za del držala in nadomestno glavo ščetke varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?

Zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi. 

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SPLOŠNO ELEKTRIČNO ZOBNO ŠČETKO IN RHYTHM SONIČNO VIBACIJSKO ZOBNO ŠČETKO?

Zobna ščetka RHYTHM z združevanjem “kemičnega delovanja” s fotokatalizatorjem in negativnimi elektroni, ter fizičnim čiščenjem z vibracijami zvočnega valovanja daje odlične neverjetne rezultate. Sonične vibracije podpirajo nežno kemično delovanje, ki je učinkovito za odstranjevanje oblog. Zobno ščetko RHYTHM lahko varno uporabite tudi tisti, ki prvič uporabljate električne zobne ščetke.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?

Uporabljajo jo lahko otroci, stari okoli 10 let, ki lahko sami čistijo zobe.

KAKO NAJ UPORABIM  ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?

① Preverite, da je v ščetko pravilno vstavljena baterija in tesno zaprta.

② Del ščetke in polprevodnika (titanovo palico) zmočite z vodo.

③ Vklopite in z rahlimi gibi krtačite zobe s pomočjo sile zvoka.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?

Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KDAJ MORAM ZAMENJATI BATERIJO V ZOBNI ŠČETKI RHYTHM?

V kolikor si umivate zobe 2 minuti, se baterija iztroši približno po 90 kratni uporabi. Če se vibracija zmanjša, bo čas, da zamenjate baterijo. Priporočamo, da uporabite samo alkalne baterije AAA.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?

Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jo je potrebno zamenjati.

ALI MORAM UPORABITI SAMO NASTAVKE ŠČETIN ZA ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?

Nadomestne glave ščetin za zobno ščetko RHYTHM lahko uporabite tudi druge vrste nadomestnih ščetin, vključno z rednimi in kompaktnimi velikostmi. Uporabite lahko nadomestne glave ščetk in sicer otroško, mehko, srednje mehko, podaljašano mehko ali Rhythm. Vse te nadomestne glave ščetin lahko kombinirate z zobnimi ščetkami ECO3, ION5 ali RHYTHM. 

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki