Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

ION5 PLUS FAMILY

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

ION5 PLUS FAMILY

Cena: 161,60 €

Spletna cena: 136,70 €

Prihranki: 24,90€ (15%)

Šifra izdelka: ION5 PLUS FAMILY

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva ION5:
Barva ION5:
Barva ECO3:
Vrsta ščetke:

Dodaj v košarico

Umivajte zobe na inovativen način, brez zobne paste. Zdaj je mogoče z ekološkimi zobnimi ščetkami ECO3 in ION5. 

Obe ionski zobni ščetki ECO3 in ION5 zagotavljata popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije. Ionski zobni ščetki ne zahtevata agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog.

Torej, če želite, da dosežete vse prednosti ekološke zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

ion5 - komplet

Ionska zobna ščetka ECO3 je zaradi oblike in velikosti primernejša za otroke že od 1 (prvega) zobka dalje, lahko pa jo uporabljajo tudi odrasli. Z ionsko ECO3 zobno ščetko, brez zobne paste, samo z vodo, lahko čistimo zobe tudi našim hišnim ljubljenčkom, kot so psi in muce, saj tako preprečimo, da bi se tudi njim nabirale obloge in jih ne bi rabili več voziti k veterinarju na čiščenje zobnega kamna.   

Ionska zobna ščetka ION5 je primernejša za odrasle zaradi svoje oblike in velikosti, lahko pa jo uporabljajo tudi otroci. Z ION5 zobno ščetko lahko tudi čistimo zobe našim hišnim ljubljenčkom, kot so psi in muce. 

eco 3

Razlika med ionsko zobno ščetko ECO3 in ION5 je samo v obliki in velikosti, saj je držalo manjše pri ECO3, vse ostalo je enako in delovanje obeh ionskih zobnih ščetk je popolnoma enako. 

Obe ekološki zobni ščetki ECO3 in ION5 sta ionski zobni ščetki, ki res delata čudeže za vaš nasmeh! Ionski zobni ščetki sta popolnoma nov pristop k zobni higieni.

Obe delujeta enako in sicer tako, da naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Krtača vsebuje patentirano titanov palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku. Kar pa je najbolj pomembno, ščetine na zobni ščetki niso rezane, temveč zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. 

ZA VAS SMO SESTAVILI FAMILY KOMPLET, KATERI VSEBUJE:

- 1 x ionska zobna ščetka ION5, 1 x zamenljiva glava ščetke + gratis potovalna embalaža;

- 1 x ionska zobna ščetka ION5, 1 x zamenljiva glava ščetke + gratis potovalna embalaža;

- 1 x ionska zobna ščetka ECO3;

- 4 kom zamenjivih glav ščetke (izbirate lahko med mehkimi, srednjimi, trdimi, podaljšanimi in otroškimi ščetinami). 

 

Splošna in pogosta vprašanja

 

STA ECO ZOBNI ŠČETKI ECO3 IN ION5 VARNI ZA UPORABO PRI OTROCIH?

Da, vsekakor. ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 je popolnoma varna in nežena za uporabo zaradi svoje velikosti že pri otrocih od 1 mlečnega zobka dalje. Seveda pa si lahko zobe umivajo tudi otroci z zobno ščetko ION5 ob navzočnosti staršev. Možno je dobiti posebej nastavke za otroke. Mnogi starši menijo, da sta ECO ZOBNI ŠČETKI ECO3 in ION5 pripomogli k zmanjšanju obiskov pri zobozdravniku.

BODO MOJI ZOBJE POSTALI RUMENI, ČE SE PASTA NE UPORABLJA?

Ne. Vaši zobje bodo postali še bolj beli. Svetlobno ščetkanje z ECO ZOBNIMA ŠČETKAMA  ECO3 in ION5 pomagata obnoviti prvotno barvo, tako da odstranita bakterije in zobne obloge in s tem svetlejši odtenek zob. Če želite uporabljati zobno pasto za okus, je potrebna le majhna količina.

ALI ECO ZOBNI ŠČETKI ECO3 in ION5 POTREBUJETA BATERIJE ALI POLNJENJE?

Ne! ECO ZOBNI ŠČETKI ECO3 in ION5 sta na sončni pogon in svetlobno-aktivirani. Standardna kopalniška razsvetljava je dovolj velika, da aktivirate naravno ionsko delovanje. Če lahko uporabite ECO ZOBNI ŠČETKI ECO3 in ION5 v sončni svetlobi, potem je to še bolje. Svetloba, ki jih sončne celice zajeti se prenese v notranjosti ročaja na glavi ščetke, kjer ionsko čiščenje naredi čudež. Baterije niso potrebne, ni mehanskih delov.

ALI JE GLAVA ŠČETKE VARNA?

Da, vsekakor. Glava ščetke je svetovno patentirana in klinično preizkušena. Je izdelana z uporabo titanovega dioksida (TiO2). TiO2 ionsko generiranje glave ščetke ne topi in ne razjeda v vodi, zato je popolnoma varna za vas in za vašo družino. Več kot 2.500.000 zadovoljnih uporabnikov na dan niso imeli nobenih zdravstvenih težav.

KAKŠNA JE ŽIVLJENJSKA DOBA ECO ZOBNE ŠČETKE ECO3 ALI ION5?

S pravilno uporabo in nego, bo vaša ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 ali ION5 trajala vse življenje! Priporočamo vam, da zamenjate svojo glavo ščetke vsake 4 do 8 mesecev oz. po potrebi. In zato, ker je naravni ionski proces čiščenja, zahteva manj strogo pritiskanje na zobe in dlesni. ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 ali ION5 je zelo ekonomična izbira za naravno ustno higieno.

ALI SE LAHKO UPORABLJA ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 ALI ION5 PRI ZOBEH KOT SO PORCELAN, ZALITE KOVINSKE KRONE?

Da! ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 ali ION5 učinkovito zmanjšuje zobne obloge in zagotavlja antibakterijsko celo modificiranih zob.

ALI SE LAHKO UPORABLJA ZOBNA ŠČETKA ECO3 ALI ION5 PRI ZOBNIH APARATIH?

Da, vsekakor. ECO ZOBNA ŠČETKA ECO3 ali ION5 vam bo pomagala nevtralizirati bakterije.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

 

 

Povezani izdelki