FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ION5

Kategorija: Ionske zobne ščetke

ION5

Cena: 64,90 €

Šifra izdelka: Z-RAZPRODANO

Dobava: Več kot 1 mesec. Več kot 1 mesec.

Barva:

Dodaj v košarico

IONSKA ZOBNA ŠČETKA ION5 NI VEČ DOBAVLJIVA! NADGRADNJA IONSKE ZOBNE ŠČETKE ION5 JE SONIČNA IONSKA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM!

Umivajte zobe na inovativen način, brez zobne paste. Zdaj je mogoče z ECO ZOBNO ŠČETKO Ion5. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije.

Ionska zobna ščetka ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.

Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog.

Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

 

Zobna ščetka ION5

ECO Zobna ščetka

 

ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Krtača vsebuje patentirano titanov palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku.

KOMPLET VSEBUJE: 

- 1 x eco ionska zobna ščetka Ion5, 1 x zamenljiva glava ščetke + gratis potovalna embalaža.

Potek delovanja - ION5

Splošna in pogosta vprašanja

 

JE ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 VARNA ZA UPORABO PRI OTROCIH?

Da, vsekakor. ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 je popolnoma varna in nežena za uporabo pri otrocih. Možno je dobiti posebej nastavke za otroke. Mnogi starši menijo, da je ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 pripomogla k zmanjšanju obiskov pri zobozdravniku.

 

BODO MOJI ZOBJE POSTALI RUMENI, ČE SE PASTA NE UPORABLJA?

Ne. Vaši zobje bodo postali še bolj beli. Svetlobno ščetkanje z ECO ZOBNO ŠČETKO Ion5 pomaga obnoviti prvotno barvo, tako da odstrani bakterije in zobne obloge in s tem svetlejši odtenek zob. Če želite uporabljati zobno pasto za okus, je potrebna le majhna količina.

 

ALI ECO ZOBNA ŠČETKA ION5 POTREBUJE BATERIJE ALI POLNJENJE?

Ne! ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 je na sončni pogon in svetlobno-aktiviran. Standardna kopalniška razsvetljava je dovolj velika, da aktivirate naravno ionsko delovanje. Če lahko uporabite ECO ZOBNO ŠČETKO Ion5 v sončni svetlobi, potem je to še bolje. Svetloba, ki jih sončne celice zajeti se prenese v notranjosti ročaja na glavi ščetke, kjer ionsko čiščenje naredi čudež. Baterije niso potrebne, ni mehanskih delov.

 

ALI JE GLAVA ŠČETKE VARNA?

Da, vsekakor. Ion5 glava ščetke je svetovno patentirana in klinično preizkušena. Je izdelana z uporabo titanovega dioksida (TiO2). TiO2 ionsko generiranje glave ščetke ne topi in ne razjeda v vodi, zato je popolnoma varna za vas in za vašo družino. Več kot 2.500.000 zadovoljnih uporabnikov na dan niso imeli nobenih zdravstvenih težav.

 

KAKŠNA JE ŽIVLJENJSKA DOBA ECO ZOBNE ŠČETKE ION5?

S pravilno uporabo in nego, bo vaša ECO ZOBNA ŠČETKA ION5 trajala vse življenje! Priporočamo vam, da zamenjate svojo glavo ščetke vsake 4 do 8 mesecev oz. po potrebi. In zato, ker je naravni ionski proces čiščenja, zahteva manj strogo pritiskanje na zobe in dlesni. ECO ZOBNA ŠČETKA Ion5 je zelo ekonomična izbira za naravno ustno higieno.

 

ALI SE LAHKO UPORABLJA ECO ZOBNA ŠČETKA ION5 PRI ZOBEH KOT SO PORCELAN, ZALITE KOVINSKE KRONE?

Da! ECO ZOBNA ŠČETKA ION5 učinkovito zmanjšuje zobne obloge in zagotavlja antibakterijsko celo modificiranih zob.

 

ALI SE LAHKO UPORABLJA ZOBNA ŠČETKA ION5 PRI ZOBNIH APARATIH?

Da, vsekakor. ECO ZOBNA ŠČETKA ION5 vam bo pomagala nevtralizirati bakterije.

 

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki