FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

ZOBNI GEL ROSE CRYSTAL

Kategorija: Ionske zobne ščetke

GEL - ZOBNA PASTA ROSE CRYSTAL

Cena: 35,90 €

Šifra izdelka: GEL

Dobava: 1-3 tedne. 1-3 tedne.

Dodaj v košarico

Za čista usta in čiste zobe poskrbi zobni gel

ROSE CRYSTAL!

Zobni gel oz. zobna pasta ROSE CRYSTAL vsebuje visoko kakovostno olje bolgarske vrtnice. Ker je zobni gel tekoč, se eleganten vonj vrtnic hitro šiti v ustih in umivanje zob postane prava zabava.

Zobni gel oz. zobna pasta ROSE CRYSTAL je narejen BREZ FLUORA, ter je namenjen tudi za osebe s povečano občutljivostjo zob ali oseb z alergijo na flour.

Zobni gel učinkovito preprečuje nabiranje zobnega kamna in nastanek kariesa ter varuje pred vnetji dlesni. 

Zobni gel ROSE CRYSTAL:

  • odstrani madeže na zobeh,
  • očisti usta,
  • odstrani zobne obloge,
  • preprečuje nabiranje zobnega kamna,
  • preprečuje nastanek zobne gnilobe,
  • osveži zadah.

 

Na površini zob imamo nevidne mikro praske, nanje pa se nabirajo madeži, kot so od kave, čaja, cigater, vina in itd. V zobnem gelu ROSE CRYSTAL so nanokapsule in s ščetkanjem prodrejo v mikro praske na zobeh ter odstrsnijo madeže.

zobna pasta

Zobni gel ROSE CRYSTAL je narejen zelo kvalitetno in ob redni uporabi vsaj 2 krat na dan vam bo z lahkoto odstranil nevidne mikro praske na zobeh. Običajne zobne paste vam te nevidne mikro delce ne bodo odstranile. 

V zobnem gelu ROSE CRYSTAL se NE UPORABLJA paraben, mineralno olje, sintetično barvilo za dišave, aktivator na osnovi nafte.

Jezik v ustni votlini je zelo umazan in na njem se nabere najvec bakterij. Zato priporočamo, da najprej umijete jezik, nato še-le zobe.

Učinkovita uporaba zobnega gela ROSE CRYSTAL je v kombinaciji z ionskimi zobnimi ščetkami ECO3 ali RHYTHM, kakor tudi učinkovita kombinacija z antibakterijsko zobno ščetko ROKUSEI.

Torej novi način ščetkanja je sedaj naprej

čist jezik ičisti zobje!

zobna pasta

Pakirano v embalaži: 30 ml.

NAŠI IZDELKI SO IZBRANI OD PREVERJENIH PROIZVAJALCEV!

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050!

Povezani izdelki