Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

ECO3 PAKET - 2 ŠČETKI

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

ECO3 PAKET - 2 ŠČETKI

Cena: 51,80 €

Spletna cena: 43,90 €

Prihranki: 7,90€ (15%)

Šifra izdelka: ECO3PAKET2

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva 1:
Barva 2:

Dodaj v košarico

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ekološko ionsko zobno ščetko ECO3.  

Zobna ščetka ECO3 je najnovejša pridobitev edinstvene ionske zobne ščetke, ki jo je izumil dr. Yoshinori Nakagawa. Edini, ki se ne smejo naslanjati na uspeh zobne ščetke ECO3, so proizvajalci zobnih past, saj zobna ščetka ECO3 ne zahteva zobne paste, da bi očistili zobe in ne more poškodovati zobne sklenine, ker so njenje ščetine na zobni ščetki zaobljene in ne rezane, kot jih imajo ostale zobne ščetke. 

Zelo priljubljena ionska zobna ščetka ECO3 je med potrošniki in zobozdravniki, saj zlahka odstrani zobne obloge in temeljito očisti zobe s preprosto ionsko reakcijo. Ko svetlobo absorbira vgrajena solarna plošča in začnete ščetkati zobe, se elektroni skozi vodo prenašajo po zobeh prek polprevodnika titanovega oksida. Te reakcije ne občutite, vendar pa zobna obloga postane nestabilna in jo je mogoče enostavno odstraniti.

Pridobite moč ionske zobne ščetke ECO3 za vso družino! Zobna ščetka ECO3 je ionska zobna ščetka, ki zlahka odstrani zobni kamen in temeljito očisti zobe.

eco 3 ionska zobna ščetka

Kako deluje ionska zobna ščetka ECO3?

Zobna ščetka ECO3 ima dva dela: telo, ki vsebuje majhno solarno ploščo in titanovo kovinsko palico, ter zamenljivo glavo, ki drži ščetine.

Naravna ali umetna svetloba, ki zadene majhno sončno ploščo, se pretvori v negativne ione, ki potujejo vzdolž palice in v usta, kjer jih uporabnikova slina razkrije kislinam, ki povzročajo bakterije. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo in obloge raztapljajo.

Ionska zobna ščetka ECO3 je zaradi oblike in velikosti primernejša za otroke že od 1 (prvega) zobka dalje, lahko pa jo uporabljajo tudi odrasli. Z ionsko ECO3 zobno ščetko, brez zobne paste, samo z vodo, lahko čistimo zobe tudi našim hišnim ljubljenčkom, kot so psi in muce, saj tako preprečimo, da bi se tudi njim nabirale obloge in jih ne bi rabili več voziti k veterinarju na čiščenje zobnega kamna. 

Prednosti ionske zobne ščetke ECO3:

 • zobje bodo gladki in bleščeči, povrnila se jim bo naravna PH vrednost ust,
 • bakterije in zobni kamen bo očiščen iz ust v obliki pene,
 • zobne obloge in zobni kamen bo povsem izginili po nekajkratni uporabi,
 • ker to ni mehansko čiščenje boste prizanesli sklenini in dlesnim,
 • očistite lahko tudi jezik, kjer se zadržuje veliko bakterij,
 • svež zadah in občutek čistih ust,
 • po daljši uporabi bodo postale vaše dlesni močnejše in ne bodo krvavele,
 • zobje ne bodo več občutljivi na skelenje,
 • očisti tudi lise na zobeh,
 • ne potrebujete zobne paste,
 • preprosta uporaba, tudi na potovanjih,
 • ob primerni uporabi vam bo služila celo življenje,
 • uporaba tudi za otroke od prvega mlečnega zobka naprej in za domače živali (pse, muce).

 

KOMPLET VSEBUJE:

- 2 x ionska zobna ščetka ECO3.

 

Splošna in pogosta vprašanja

 

ALI ZOBNO ŠČETKO ECO3 LAHKO UPORABLJAM TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?

Zobna ščetka ECO3 je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate? Izberite primerno trdoto ščetk in pazljivo poskusite s krtačenjem.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO3?

Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO ECO3?

Nosilni del se lahko popolnoma opere.

① Odstranite ščetine in polprevodnik TiO2 ter montažni del sperite z vodo.

② Ščetine pritrdite na osušeno držalo in jo hranite na dobro prezračevanem mestu.

ALI JO LAHKO UPORABIM V KOPALNICI?

Zobno ščetko ECO3 lahko uporabite v kopalnici, vendar se izognite vročemu in vlažnemu prostoru. Hranite na dobro prezračenem mestu.

KATERE NADOMESTNE ŠČETKE LAHKO UPORABLJAM?

Za zobno ščetko ECO3 lahko uporabite vse vrste nadomestnih ščetk, vključno z rednimi velikostmi in kompaktnimi velikostmi. Glede na stanje ust in krtačenja, lahko izbirate med otroško, mehko, srednje mehko, podaljšano ali trdo. 

KAKO ZAMENJATI GLAVO ŠČETKE?

Držite vodoravno za del krtače in del držala in ga izvlecite naravnost. Držite za del držala in krtačo varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?

Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jih je potrebno zamenjati.

ALI LAHKO ENO ZOBNO ŠČETKO ECO3 UPORABLJAMO VSI V NAŠI DRUŽINI?

Skupna uporaba držala skrajša življenjsko dobo izdelka zaradi obrabe delov za pritrditev nadomestnih ščetk. S higienskega vidika se izogibajte delitvi zobne ščetke.

KAKO UPORABIM IONSKO ZOBNO ŠČETKO ECO3?  

Medtem, ko uporabljate zobno ščetko ECO3, najprej zmočite TiO2 polprevodniški del z vodo. Prav tako osvetlite zobe s umetnim ali naravnim prostorom, kot sta kopalnica in umivalnik, skrbno krtačite na svetlem mestu 3 minute. Med umivanjem zobe samo božate s krožnimi gibi in ne pritiskajte na zobe z zobno ščetko. 

Vir svetlobe lahko uporabljate bodisi naravno svetlobo ali umetno svetlobo. Svetloba ni potrebna za shranjevanje zobne ščetke ECO3.

 

Za več informacij nam pošljite e-pošto na info@ekotehnologija.si ali pa nas pokličite na 08 20 52 050! 

 

Povezani izdelki