Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

BOŽIČNI POPUST-RHYTHM PLUS2

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

BOŽIČNI POPUST-RHYTHM PLUS2

Cena: 155,70 €

Spletna cena: 130,80 €

Prihranki: 24,90€ (16%)

Šifra izdelka: BOŽIČ 1

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva RHYTHM:
Barva RHYTHM:
Ščetine:

Dodaj v košarico

 ZA VAS SMO PRIPRAVILI BOŽIČNI POPUST od 7.12.2018 do 25.12.2018!

 PRIHRANEK 24,90 EUR za komplet soničnih ionskih zobnih ščetk!

Komplet vsebuje:

- 2 x sonični ionski zobni ščetki RHYTHM,

- 2 x stojalo za zobno ščetko RHYTHM,

- 1 x komplet nadomestnih glav - ščetin 4/1.

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani spremembo oblog do 42.7% že po prvem umivanju. 

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je patentirana.

Ko boste začeli uporabljati ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra.

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodniškim in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Krtača vsebuje patentirano titanov palico, ki reagira z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe, da se raztopi na zobeh ob stiku, dodatno pripomore pa 18.000 ultrazvočnih vibracij na minuto. 

ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.

Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

Ščetine na zobni ščetki so mehke (bela) in na sredini srednje mehke (modra), s katerimi lažje očistimo tudi hrbtne strani zob in vibracije na ščetinah imajo optimalen zvok na zobeh.

Posebnost je, ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo od 6 do 8 mesecev. 

rhythm

 

 

Povezani izdelki