Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter

BOŽIČNI POPUST-ECO3 PLUS2

Kategorija: Eco ionske zobne ščetke

BOŽIČNI POPUST-ECO3 PLUS2

Cena: 77,70 €

Spletna cena: 62,16 €

Prihranki: 15,54€ (20%)

Šifra izdelka: BOŽIČ

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Barva ECO3:
Barva ECO3:
Ščetine:

Dodaj v košarico

ZA VAS SMO PRIPRAVILI BOŽIČNI POPUST od 7.12.2018 do 25.12.2018!

PRIHRANEK 15,54 EUR za komplet ionskih zobnih ščetk!

Komplet vsebuje:

- 2 x ionski zobni ščetki ECO3,

- 1 x komplet nadomestnih glav - ščetin 4/1.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ekološko ionsko zobno ščetko ECO3.  

Zelo priljubljena ionska zobna ščetka ECO3 je med potrošniki in zobozdravniki, saj zlahka odstrani zobne obloge in temeljito očisti zobe s preprosto ionsko reakcijo. Ko svetlobo absorbira vgrajena solarna plošča in začnete ščetkati zobe, se elektroni skozi vodo prenašajo po zobeh prek polprevodnika titanovega oksida. Te reakcije ne občutite, vendar pa zobna obloga postane nestabilna in jo je mogoče enostavno odstraniti.

Pridobite moč ionske zobne ščetke ECO3 za vso družino! Zobna ščetka ECO3 je ionska zobna ščetka, ki zlahka odstrani zobni kamen in temeljito očisti zobe.

Kako deluje ionska zobna ščetka ECO3?

Zobna ščetka ECO3  ima dva dela: telo, ki vsebuje majhno solarno ploščo in titanovo kovinsko palico, ter zamenljivo glavo, ki drži ščetine.

Naravna ali umetna svetloba, ki zadene majhno sončno ploščo, se pretvori v negativne ione, ki potujejo vzdolž palice in v usta, kjer jih uporabnikova slina razkrije kislinam, ki povzročajo bakterije. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo in obloge raztapljajo.

Ionska zobna ščetka ECO3 je zaradi oblike in velikosti primerna tudi za otroke že od 1 (prvega) zobka dalje, lahko pa jo uporabljajo tudi odrasli. Z ionsko ECO3 zobno ščetko, brez zobne paste, samo z vodo, lahko čistimo zobe tudi našim hišnim ljubljenčkom, kot so psi in muce, saj tako preprečimo, da bi se tudi njim nabirale obloge in jih ne bi rabili več voziti k veterinarju na čiščenje zobnega kamna. 

eco3 komplet

 

 

 

Povezani izdelki