FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Otroška zobna ščetka je nujen pripomoček za higieno zob vašega otroka, obenem pa je že v začetnem delu življenja pomembno naučiti naše najmlajše, da se zobe umiva redno. A kaj če otroška zobna ščetka ne učinkuje dobro in ima vaš otrok težave z zobmi? Podjetje Eko tehnologija d.o.o. ima rešitev za vas. Ionska zobna ščetka za otroke Soladey ECO3 ima relativno majhno glavo in je primerna za otroke, obenem pa deluje na principu ionizacije in učinkuje brez zobne paste. Je idealna kot prva zobna ščetka za vašega otroka, ter je tako nežna da jo lahko uporabljate tudi kot zobno ščetko za dojenčke že od prvega mlečnega zobka naprej.

otroška zobna ščetka

 

Otroška zobna ščetka Soladey ECO3 deluje na principu ionizacije. Preprosto povedano, ko primemo otroško zobno ščetko za držalo in se dotaknemo zob se energija prenese in s pomočjo negativnega naboja glave otroške zobne ščetke in pozitivnega zob, se umazanija odbije od zob in prisesa na otroško zobno ščetko. Tako se odstranijo zobne obloge, tudi tiste na najtežjih mestih, ki jih z navadno ali UV zobnimi ščetkami za otroke ne dosežemo. Prednost ionske otroške zobne ščetke pred UV je tudi v tem, da ne potrebujemo zobne paste, ki lahko zaradi različnih sredstev poškoduje zobno sklenino in dlesni. 

OGLED TRGOVINE

Zobna ščetka za otroke Soladey ECO3 je nežna in ima majhno glavo zato je zelo primerna za vaše otroke, uporabljate pa jo lahko tudi kot zobno ščetko za dojenčke. Deluje antibakterijsko in brez pritiska, zato ne poškoduje dlesni in je idealna za prvo zobno ščetko, s katero se vaši najmlajši naučijo, da je umivanje zob izjemno pomembno. Z našo ionsko zobno ščetko za otroke Soladey ECO3 so uporabniki izjemno zadovoljni, zato upamo, da se jim boste pridružili tudi vi.