FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Ionizatorska zobna ščetka – hitro in enostavno do belih zobIonizatorska zobna ščetka

Ionizatorska zobna ščetka, patentirana na Japonskem, je novost na našem trgu. Ionizirana zobna ščetka, kot že ime pove, deluje po principu ionizacije in pomoči pozitivnih ionov ter pri učinkovanju ne potrebuje zobne paste, s čimer se izognemo dolgoročnim poškodbam sklenine. Zobna ščetka z ioni zaradi naboja doseže tudi težko dostopna mesta in iz njih odstrani vso umazanijo, zato je ionizator zobna ščetka boljša in natančnejša kot pa navadne in UV zobne ščetke. V našem podjetju Eko tehnologija nudimo ionske zobne ščetke po ugodni ceni, zato nas kontaktirajte in si zagotovite svojo ionizatorsko zobno ščetko.

Ionizatorska zobna ščetka deluje s pomočjo ionizacije

Ionizatorska zobna ščetka deluje tiho in učinkovito. Zasnovana je na podlagi ionizacije – ko primemo ionizirano zobno ščetko na mestu kjer ima ploščico in se dotaknemo zob, energija povzroči negativni naboj glave ionizatorske zobne ščetke. Zobna sklenina in umazanija imata ob dotiku pozitiven naboj, zato se vsa umazanija prenese na zobno ščetko z ioni. Še pomembneje je, da z ionizator zobno ščetko odstranimo umazanijo iz težko dostopnih mest, katera z navadno ščetko in UV ščetko po navadi težko dosežemo, tako da preprečimo kakršnokoli antibakterijsko nastajanje tudi po umivanju. 

Ionizirana zobna ščetka deluje na naraven načinIonizirana zobna ščetka

Ionizirana zobna ščetka za svoje delovanje ne potrebuje elektrike ali baterij, zato deluje na naraven, ekološki način. Zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije ter pomaga k zdravim dlesnim, obenem pa s pomočjo ionizatorske zobne ščetke vaša usta ostanejo sveža dalj časa. Ker je ionizirana zobna ščetka mehka in ima majhno glavno je primerna tudi za najmlajše, uporabljajo je celo kot ščetko za dojenčke. Ne glede na to da gre za novost na našem trgu, je v našem podjetju Eko tehnologija ionska zobna ščetka na voljo po ugodni ceni. Za več informacij nas kontaktirajte preko emaila ali pokličite in se pridružite zadovoljnim uporabnikom.