FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Eko pranje perila za uspešnejši boj proti alergijam

eko pranje otroškega perila

Eko pranje perila je izjemnega pomena za vse ljudi, saj nam kemikalije, ki jih ob ”navadnem” pranju uporabljamo, škodujejo. Še posebej pa je eko pranje pomembno, kadar se mi in naši malčki soočamo z različnimi alergijami. Se tudi vaš dojenček spopada z alergijo, vi pa se sprašujete, kako oprati oblačila za dojenčka na najbolj zdrav način? Predlagamo vam eko pranje perila. Z eko pranjem perila se izognemo uporabi detergentov, mehčalcev in drugih kemikalij, ki bi še dodatno dražile dojenčkovo kožo ali dihalne poti ter tako sprožale alergije.

Eko pranje je pravzaprav naprava za pranje perila, ki jo priključimo na pralni stroj. Naprava spremeni strukturo vode in tako v njej ustvari dodatne oksidante, ki vodo zmehčajo, razgradijo umazanijo in razkužijo perilo. Pranje otroških oblačil pa je tako ekološko, otroku prijazno in hkrati izjemno učinkovito.

 

Enostavno delovanje in montaža naprave za eko pranje perila

Eko pranje perila brez detergenta je tako efektivno ter koži in zdravju prijazno. Delovanje Eko pranja je uporabniku prijazno, saj se naprava samodejno vklopi, ko pralni stroj prične delovati in se po končanju delovanja pralnega stroja samodejno tudi izklopi. Enostavno pa ni le delovanje naprave, pač pa je hitra in preprosta tudi njena montaža. Napravo moramo le povezati z vodovodnim omrežjem ter jo nato z dovodno cevjo priklopiti na pralni stroj.

Eko pranje perila pa ne bo zgolj prijazno otroku, pač pa z eko pranjem perila poskrbimo tudi za čistejše okolje, saj se ob pranju izognemo uporabi mehčalcev, belil, detergentov in drugih kemikalij, ki onesnažujejo naravo.

Pranje oblačil za novorojenčke bo s pomočjo eko pranja perila postalo enostavno in zdravo, vaš dojenček pa bo tako varen pred alergijami, bakterijami in kemikalijami, ki jim je med “navadnim” pranjem nenehno izpostavljen.

pranje otroških oblačil

 

V primeru dodatnih vprašanj o eko pranju oblačil za dojenčke smo vam na voljo

Vas zanima veš o eko pranju perila? Preglejte našo spletno stran in se prepričajte o kakovosti naprave ter o prednostih eko pranja perila. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom eko pranja še zastavljajo. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko napravo eko pranje ogledate tudi v živo.