FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Eco profesional

Kaj je ECO PROFESIONAL?

Presenetljivo učinkovit in praktični sistem

ECO PROFESIONAL je presenetljivo učinkovit za pranje perila v hladni vodi, ki vsebuje edinstveno tehnologijo in delovanje z aktivnim sistemom kisika. Produkt ECO PROFESIONAL je naprava, spoštljiva do okolja in je namenjena za uporabo v podjetjih kot so: hoteli, restavracije, bolnišnice, šole, pralnice, zdravilišča, telovadnice, frizerski saloni, apartmaji, hostli, vrtci, domovi starejših občanov ali domovi upokojencev, spa & wellnes centri in na drugih javnih mestih.

Z visokim izkoristkom sterilizacije in prečiščevanjem vode želi ECO PROFESIONAL  zmanjšati škodo, ki jo povzročajo bakterije, ki se lahko  profilirajo skozi vodo.

 

 

Produkt ECO PROFESIONAL z napredno nano tehnologijo in trajnimi magneti obdela vodo iz pipe. Najprej preko mešanja v statičnem mešalniku in nato vodo pomeša s kontroliranim ozonom in srebrnimi ioni, skozi drugi statični mešalnik, ki poskrbi za ustrezen plinsko tekočinski delež.

ECO PROFESIONAL ne vsebuje shranjevalnika vode (rezervoarja), kar pomeni, da se tako prepreči druga onesnaženja, ki bi se lahko pripetila pri skladiščenju vode.

ECO PROFESIONAL ima naslednje glavne naloge:

  • Mehča vodo
  • Dezinficira, sterilizira, dekontaminira in čisti
  • Visoka učinkovitost, varčevanje z energijo in varovanje okolja
  • Ne potrebuje praška, mehčalca

 

 

Prednosti eko pralnega sistema

Brez detergentov

Ohranja barvo

Uničuje bakterije

Brez tople vode

Mehčanje vode

Prihranek

Brez kemikalij

Brez alergij