FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Eco pranje

Je najbolj praktičen in učinkovit način pranja oblačil

ECO PRANJE je naprava priključena na pralni stroj za pranje perila – je okolju prijazna in namenjena za domačo uporabo. Je presenetljiv in učinkovit način za pranje perila v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo in delovanje aktivne metode kisika.

Magnetizer uporablja predfilter za pranje in tako spremeni molekularno strukturo vode. S tem ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, razgradi umazanijo in razkuži perilo. Rezultati pranja in sterilizacije z aktivnim kisikom so zelo dobri, predvsem pri otroških oblačilih, spodnjem perilu, posteljnini, brisačah in vsemi vrstami oblačil.

ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6% mikrobov in bakterij brez škodljivih učinkov na zdravje.

Je bolj praktičen in učinkovit način za pranje oblačil.

Oblačila lahko peremo brez detergentov (praškov, mehčalcev ali belilnih sredstev). V primeru, da so na oblačilih trdovratni madeži, dodamo malo pralnega tekočega praška v predpanje.

 

Zakaj ECO PRANJE

Prihranki, zdravje in varstvo okolja

Uporaba naprave ECO PRANJE vpliva na prihranek denarja, zdravja in obenem varuje okolje.

ECO PRANJE prihrani denar – do kar 1.000 evrov na leto (v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčanjem in čiščenjem oblačil nasploh).

Uporaba naptave ECO PRANJE ima številne zdravstvene prednosti, saj odstrani 99,6% bakterij in mikrobov. Ne škoduje občutljivi koži in ne povzroča kožnih alergij.

Ob uporabi ECO PRANJA ne nastaja odpadna plastična embalaža – prav tako se ne uporablja dodatnih kemikalij, ki bi se jih nato odvajalo v okolje.

 

 

 

Vse prednosti naprave ECO PRANJE:

- Čista oblačila brez detergenta:
Kisik, peroksidi in plinski mehurčki razgradijo umazanijo, ni ostankov pralnih sredstev, detergentov, odstrani neprijetne vonjave.

- Čistilna moč kisika:
Oblačila pridobijo bolj živahne barve in okrepite svoje bele obleke. Oblačila bodo videti veliko bolje, mehka in bodo trajala veliko dlje. Izbirate med 3 stopnjami ozona, glede na vaše potrebe.

- Odličen za občutljivo kožo ali alergije:
Z ne uporabo detergentov, belil ali kemije, ECO PRANJE ne bo povzročal alergijske reakcije. ECO PRANJE odstrani, sterilizira 99,6% bacilov in bakterij. Prav tako odstrani ostanke detergentov v tkaninah in samem pralnem stroju.

- Enostavno in udobno delovanje:
ECO PRANJE se samodejno aktivira, ko pralni stroj prične delovati in se ustavi, ko je pranje končano. Modra LED lučka pomeni, da naprava pravilno deluje.

- Enostavna montaža:
Naprava ECO PRANJE je povezana z priključno cevjo na vodovodno omrežje in nato z dovodno cevjo v pralni stroj.

- Okolju prijazen:
Ker ne uporabljate detergentov ne onesnažuje okolja. Brez uporabe kemičnih dodatkov (prašek, mehčalec, belilo...) ni odpadne embalaže, s tem razbremenite okolje.

- Zaščititi dom:
ECO PRANJE uporablja LED prikazovalnik za spremljanje uspešnosti in pravilno delovanje. Prav tako je opremljen z detektorjem vode, senzorjem, ki v primeru puščanja sproži zvočni alarm in samodejno izklopi napravo. Prav tako ščiti pralni stroj in odtočne cevi pred oblogami (zamašitvijo) zaradi pralnih sredstev in detergentov.

 

ECO PRANJE je najbolj napredna rešitev na trgu

Skrb za okolje, zdravje in dobro počutje so ena temeljnih načel h katerim strmi ECO PRANJE. Cilj produkta je, da izboljša kakovost življenja družine in spodbuja k okoljski izboljšavi brez uporabe kemikalij. ECO PRANJE je najbolj praktičen in učinkovit sistem za pranje perila ob kateri se uporablja hladna voda z aktivnim kisikom.

 

Prednosti eko pralnega sistema

Brez detergentov

Ohranja barvo

Uničuje bakterije

Brez tople vode

Mehčanje vode

Prihranek

Brez kemikalij

Brez alergij