FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

 

Kako izbrati darilo za katerokoli priložnost, če ne poznate obdarovančevega okusa ali pa samo niste prepričani, kaj si v tem trenutku res najbolj želi in s čem bi ga najbolj razveselili? Odločite se za darilne bone Eko tehnologija, ki so pri vas lahko še isti dan.

Darilne bone boste po oddaji spletnega naročila na elektronski naslov info@ekotehnologija.si prejeli v elektronski obliki.

 

Kako naročiti

• Posamezni uporabnik oz. fizična oseba lahko darilne bone naroči preko naše spletne strani. Podjetja za naročilo darilnih bonov pošljejo povpraševanje na: info@ekotehnologija.si
• Preko spletne strani lahko naročite največ 10 darilnih bonov. V primeru večjega števila darilnih bonov nam pišete na e-naslov: info@ekotehnologija.si.
• Posameznik lahko darilne bone plača na sedežu podjetja ali po predračunu, način plačila za podjetja je po predračunu.
• Darilne bone prejmete v elektronski obliki (pdf.), vsak bon v ločeni datoteki.

 

Dobro je vedeti

1. Darilni bon za fizične osebe velja 3 mesece, za pravne osebe 1 leto.
2. Vsak darilni bon je opremljen z edinstveno kodo, ki jo je mogoče uporabiti samo enkrat.
3. Z darilnim bonom lahko plačate znesek spletnega naročila izdelkov skupaj s stroški dostave.
4. Darilne bone lahko unovčite pri spletnih nakupih. Z boni lahko opravite nakup na prevzemnih mestih brez predhodnega naročila.
5. Darilnega bona ne morete koristiti, če njegova vrednost ne presega vrednosti nakupa.
6. Če je darilni bon potekel, ga ni več mogoče zamenjati, zahtevati izplačilo njegove denarne vrednosti ali podaljšati njegove veljavnosti.

 

Kako unovčiti darilni bon

• Izberite blago, ki ga želite kupiti in ga dajte v košarico. Nadaljujte in končajte naročilo. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
• V polje Sporočilo vpišite kodo darilnega bona ali promocijsko kodo in potrdite tako, da kliknete na gumb Potrdi. Če želite unovčiti več darilnih bonov, ločite posamezne kode s presledkom ali vejico.
• Nato samo še oddate spletno naročilo.

Na vaš elektronski naslov vam je poslan predračun z že odštetimi darilnimi boni in skupnim zneskom za plačilo. 


Darilni boni se razlikujejo od promocijskih kod za popuste.
Promocijske kode vam lahko podarimo v sklopu posebnih promocijskih akcij in nagradnih iger Eko tehnologije. Teh kod za razliko od darilnih bonov ni možno kupiti.

 

Preklic naročila ali dela naročila

Če je naročilo ali del naročila preklican in zato darilni boni niso unovčeni, vam bomo bone nadomestili z novimi darilnimi boni. Vplačani denar bomo vrnili na vaš tekoči račun ali kreditno kartico, v kolikor ste z njo izvedli nakup. Vse, kar morate storiti je, da nam sporočite kode unovčenih darilnih bonov in številko vašega transakcijskega računa.