FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Čiščenje zobnega kamna in oblogČiščenje zobnega kamna je sicer nezahteven postopek, s katerim se je zagotovo že srečal vsak posameznik. Zobni kamen nastane s kopičenjem mehkih zobnih oblog, ki sčasoma otrdijo, kar povzroča gingivitis oziroma vnetje dlesni. Eden izmed prvih znakov vnetja je krvavitev ob ščetkanju zob, pojavijo pa se lahko tudi bolečine. Čiščenje zobnega kamna je pomemben del ustne higiene, saj trdovratne nadloge ni mogoče odstraniti samo z uporabo zobne ščetke, vsekakor pa se lahko z izbiro pravilne zobne ščetke nastajanju zobnega kamna izognemo. Odstranjevanje zobnega kamna je samoplačniška storitev, zato je bolje, da z ustrezno higieno zob in ustne votline poskrbimo za odstranitev vseh bakterij in tako preprečimo nastanek zobnega kamna. V podjetju Eko tehnologija smo za vas pripravili inovativno rešitev, ki odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih. Imenujemo jo ECO zobna ščetka Ion5.

Odstranjevanje zobnega kamna z zobno ščetko

Odstranjevanje zobnega kamna samo z uporabo zobne ščetke preprosto ni mogoče, saj je tako zelo trd, da ga lahko odstranimo samo z ustreznim čiščenjem zobnega kamna, za katerega poskrbi izbrani zobozdravnik. Če se želimo izogniti odstranjevanju zobnega kamna v dentalni ambulanti, moramo poskrbeti za pravilen način čiščenja zob. Uporaba zobne ščetke Ion5 nam omogoča natančno in povsem naravno čiščenje zob, z njo pa lahko odstranimo vse nečistoče, ki bi se v primeru nepravilnega načina čiščenja spremenile v trdovraten zobni kamen. Čiščenju zobnega kamna se lahko torej nedvomno izognemo s pravočasnim čiščenjem zobnih oblog, s čimer poskrbimo tudi za odpravljanje vzrokov ustnega zadaha.

Čiščenje zobnega kamna, ki povzroča gingivitis

Čiščenje zobnega kamna je lahko precej drago, zato je bolje, da preprečimo njegov nastanek z uporabo zobne ščetke Ion5, ki je varna za uporabo tako pri otrocih, kot tudi pri odraslih ljudeh. Čiščenje zob je eden izmed najboljših načinov, kako se izogniti nastajanju zobnega kamna in težavam, ki jih le-ta povzroča. Zobna ščetka Ion5 ima ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo, ena izmed prednosti uporabe pa je, da ne zahteva uporabe zobne paste. Če se želite izogniti čiščenju zobnega kamna, nas obiščite v podjetju Eko tehnologija, kjer vam bomo predstavili inovacijo na področju ustne nege. Poskrbite za čudovit nasmeh z uporabo Ion5.

odstranjevanje zobnega kamna in bolog