FB Eco izdelki
FB Eco zobna ščetka
FB Rainbow Slovenia
Instagram
Twitter

Uničite bakterije v vodi z napravo ECO CLEAN BAR

V vodi se poleg rje, peska, antibiotikov, virusov, cvetnega prahu, oljnih madežev, pesticidov, bakra, svinca, klora, ... nahajajo tudi bakterije, ki lahko škodijo našemu zdravju. Nalezljive bolezni, ki jih povzročajo ti organizmi, pa so najbolj pogosta in razširjena zdravstvena tveganja povezana predvsem s pitno vodo. Pitna voda je po definiciji voda, ki se uporablja za pitje, kuhanje, pripravo hrane, umivanje, čiščenje in pripravo ter proizvodnjo živil. Zahteve, ki jih mora izpolnjevati pitna voda, določa Pravilnik o pitni vodi, kjer so zapisane mejne vrednosti kemičnih in bioloških parametrov. Z vidika mikrobiološke neoporečnosti pitna voda ne sme vsebovati bakterij, virusov, parazitov in njihovih razvojnih oblik v številu, ki lahko predstavlja nevarnost za zdravje ljudi.

Viruse in bakterije v vodi boste učinkovito uničili z uporabo naprave ECO CLEAN BAR, ki pri uničevanju bakterij v vodi uporablja ozon (O3), močan naravni oksidant. Še zlasti raztopljeni ozon ima zelo močno antibakterijsko delovanje, ki je močnejše od drugih sredstev za sterilizacijo. Ozon bo bakterije, viruse in druge mikroorganizme uničil z oksidacijo njihove membranske strukture. Naprava ECO CLEAN BAR je modernega videza, tako da je primerna za vse ljudi, obenem pa lahko izbirate med različnimi barvami od roza, zelene ali modre v kombinaciji z belo. Ena polnitev naprave ECO CLEAN BAR zadostuje za 30 čiščenj, nato je potrebno napravo napolniti s polnilcem in je pripravljena za nadaljno čiščenje.

dezinfekcija prostorov in površin

Z ECO CLEAN BAR bodo postali preteklost tudi pesticidi v hrani

Zdi se, da danes vse premalo pozornosti namenjamo temu, ali je naša hrana resnično zdrava ali pa je v njej polno pesticidov, ki škodujejo našemu organizmu. Odlično rešitev, kako učinkovito in na varen način uničiti pesticide v hrani, predstavlja naprava ECO CLEAN BAR, ki ne le da učinkovito uničuje bakterije v vodi, ampak je tudi učinkovit čistilec sadja in zelenjave. Z ozonom in oksidacijo membranske strukture uniči bakterije, viruse in ostale mikroorganizme, tako da je hrana, ki jo uživate, resnično dobra za vaše zdravje.

Ekološki čistilec sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR očisti pesticide iz sadja in zelenjave, zato ga potrebuje vsako gospodinjstvo.

Kako deluje čistilec sadja in zelenjave?

Hrano, ki jo želite ozonizirati, v surovem stanju celo ali narezano potopite v skledo z vodo, v katero vstavite napravo ECO CLEAN BAR. Ko čistilec vklopite, se začne pranje sadja in zelenjave in mehurčki privrejo na površje. Naprava ECO CLEAN BAR deluje približno 3 minute in med samim delovanjem čisti zelenjavo ali sadje. Tovrstno čiščenje bo pokončalo bakterije s sadja in zelenjave, odstranilo pesticide, toksine in trdovratno umazanijo, v mesu in morskem življu pa razgradilo ostanke hormonov in antibiotikov. Naenkrat lahko obdelate do pet kilogramov sadja, zelenjave ali mesa.

Na enak način lahko steriliziramo tudi predmete, kot so na primer očala, jedilni pribor, nakit, otroške stekleničke, dude in igrače. Na teh predmetih se ravno tako nabirajo bakterije in virusi, zato jih je potrebno temeljito očistiti in sterlizirati. Še zlasti pomembno je čiščenje očal, saj se ta dotikajo kože na obrazu in tako lahko bakterije pridejo na našo kožo in povzročijo različna kožna obolenja.

Bakterije v vodi

Dezinfekcija prostorov – razkuževanje površin pomemben ukrep v boju proti virusom

Čeprav se pogosto zavedamo, da se virusna obolenja prenašajo kapljično, pa pozabljamo na okužene površine, kot so kljuke, predmeti v kopalnici in kuhinji, igrače. Vse to lahko predstavlja vir okužbe in možnost prenosa virusov tudi na ostale družinske člane. Zaradi prenosa virusov prek okuženih površin pa je prav, da nekaj pozornosti namenimo tudi razkuževanju površin. Tudi tukaj pride prav ECO CLEAN BAR, saj lahko z njim poskrbimo tudi za učinkovito, predvsem pa varno dezinfekcijo prostorov.

Dezinfekcija prostorov pomeni odstranitev, uničenje in preprečevanje razvoja raznih bolezenskih klic v prostorih, na predmetih, v okolju, na opremi, delovnih površinah ali v vodi, s čimer preprečimo kontaminacijo oseb ali hrane s škodljivimi mikroorganizmi. V to skupino spadajo predvsem različne bakterije, virusi in glivice, ki povzročajo številne bolezni. Prenašajo se po zraku, vodi ali z neposrednim stikom s kontaminiranimi predmeti in okoljem. V ugodnih pogojih se lahko izredno hitro namnožijo. Zato je dezinfekcija prostorov ključnega pomena pri preprečevanju in obvladovanju nalezljivih bolezni.

Želite živeti zdravo? Potem nikar ne odlašajte in še danes izberite ECO CLEAN BAR, napravo, ki omogoča celovito in ekološko čiščenje za varen in udoben dom. V kolikor bi se radi prepričali, da vaše sadje in zelenjava nimajo pesticidov, uporabite ECO CLEAN BAR, ki bo ozoniral vašo hrano in ne boste imeli več težav s toksini in pesticidi v hrani. Odpravljene bodo bakterije v vodi, vaši hišni predmeti in potrebščine pa bodo sterilizirani.